reklama

Styczniówki 2010 !!

Wróciłyśmy do domku, trochę nam po drodze pogrzmiało.
Oczywiście wybrałam się bez folii na wózek i bez kurtki, jak byłam u Asiowo zaczęło padać, pożyczyła mi jedno i drugie, wyszłam i padać przestało :dry:
Upał był u nas niemożebny, wypociłam się za wszystkie czasy. W domu okna cały dzień pootwierane, a i tak zaduch. Już się boję lata i jak mała będzie się zachowywała. Mamy okna na południowo-zachodnią stronę...

reklama
Witajcie strycznióweczki moje kochane.:-):-):-):-). Ja padłam wczoraj po rowerku, dziś był dłuuuugi spacer, w czwartek basen. zawzięłam się a co.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pampkin minnie agniecha witajcie kochane:tak:
asiowo ja idę we wtorek na aerobik na basen bo w końcu znlazłam współnika, we czwartek na lekcję pływania :zawstydzona/y:
paula biedna Zuzia, zdrówka dla maleństwa:tak:
asiax
czyli nie taki diabeł straszny....
jola anie za łatwo byś chciała? W nocy trza jeść:tak:;-)
emilcia sił przy @
dormark zdrowia dla dziewczyn, biedne pogoda ładna atu trzeba w domu
Pasibrzuch ja też po nocach piszę, a dziecko robi to samo jak wychodzę- ryki rozdrażnienie.:szok:

Dziś go drania przetrzymam minimum do 21 zobaczymy:baffled:

Dziewczynki jakby któraś przypadkiem przeglądala fotki to proimy o głosik:)
http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/13323,konkurs-zdjecia-detal.html

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-)

Mamusia wyspana dzisiaj do 9.00, to i humor dobry :-)
Jutro idziemy na szczepienia i kontrolne USG. Trochę się boję, bo małą ma dalej nierówne fałdki.
!

my jutro też na kuj kuj i znowu mama będzie wyć i dziecku wstydu narobi ehhh:zawstydzona/y:

łeb mi pęka, pogoda do bani ale spacerek był do babci, dzieciątku własnie robi mi co nie co do peluni:rofl2:

czy jest pas do skarpetek?
ona jest niesamowita w ściąganiu:no:

dostałyśmy już chyba 3 lub 4 paczkę z gratiskami i właśnie mi dzieciątko zjadło musik z jabłek i bananów ale smakował aż mruczała:tak:

wiecie co tak się cieszę jak jej coś smakuje albo jak się uśmiecha nawet jak zrobi kupkę a wiem że ją męczyła...
ta miłość jest nie do opisania trzeba być matką żeby to zrozumieć:tak:

rozczuliłam się już się przywołuję do porządku:-)

My sie meczymy...
Przez te włosy małej nie umiem niczym jej tego "wydrapac"... Zadne mleczko, oliwki, itp... nic nie pomaga.
A ten szampon to drogi jest? Normalnie w aptece mozna go kupic? Myslisz, ze sam szampon by wystarczył czy ta emulsja tez była niezbedna?

Mi pomógł linomag - szampon - o ile dobrze pamiętam coś koło 8 zeta :-)

aaa jeszcze jedno - mamy dwa zęby - dziś jeden przebił dziąsło a drugi najpewniej zrobi to jutro.

czechow-gratulacje zabka.
Sorry padam na pysk Nicol goraczka 39,8 mimo czopkow czekam co dalej i jutro lekarz. MIa marudna caly czas n arekach , teraz jakos do kolyski sie przekonala , ktora pol dnia byla beee.Czekam az zasnie i klade sie kolo Nicol boje sie ja zostawic sama.

Witam się o mojej ( już chyba stałej) porze, że se siadłam w końcu to chyba pisać nie muszę:-) Normalnie każdy kolejny dzień wydaje mi się dłuższy od poprzedniego:szok: Jak sobie przypominam że w szpitalu myślałam że z dzieckiem coś nie tak było , była do niewybudzenia:-D Później w domu tyż nie wierzyłam że taka grzeczna:tak: No to teraz mam:-)

Czechow, już dwa zęby? :szok: Gratulacje!Babcia mojego M. mówiła, że ten, kto znajdzie pierwszy ząb, musi dostać na nowy fartuch. :-D Do sklepu marsz. ;-)
Morka, no to teraz masz. :-)

Ja też jestem w szoku - coś tam podejrzewałam bo od dwóch dni śpi jak zając jest płaczliwa a ja już oczy na zapałki bo się non stop budzi - ale myślałam że jak gorączki nie ma, dziąsła nie są ani czerwone ani spuchnięte to musi być coś innego niż zęby ale dziś wieczorem się uśmiechnęła i już jednego ma a drugi w kolejce. Zobaczymy. Jedno dobre że nauczyła się ssać smoczka - pomaga jej - cieszę się bo wpychanie sobie łapek do buzi ma mało ciekawe konsekwencje dla mnie (czyt. pranie)

reklama
hej!
ja tylko na chwilę,napiszę co u nas.Wczoraj byłam usunąć zęba,nie było mnie 3 godz,dzieciaki zostały z teściową.Kiedy wróciłam ona siedziała z małym w domu-spał a Piotruś biegał sam na dworze.Ona zadowolona bo Kubuś Spi już 2 godz i chwali się,żeby było cicho kazała Piotrusiowi wyjść z domu-czaicie?!Dzisiaj rano wstaje a tu gęba opuchnięta,ropą mi podeszło,m z rana pojechał po receptę na antybiotyk,i muszę małego na tydz odstawić od cyca i dawać tylko nutramigen,zaczęłam odciągać mam tylko nadzieję,że póżniej będie chciał ssać,no i od dziś laktator poszedł znowu w ruch.Miałam też dziś gina,babki patrzyły na mnie jak na kosmitę-gęba ale cóż,będę miała robioną plastykę no wiecie czego.
pozdrawiam wszystkie kobitki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry