jola.24
Fanka BB :)
Witajcie
Ja chetnie bym sie podzielila łonce gdybym je miala, u nas tez niestety pochmurno i pada co jaki czas
Moj T standarowo dzis zapal do pracy, zerwal sie i oczywicie wsciekly na caly swiat, ponadzieral sie i pojecha, wroci bedzie przepraszal i po co mu to?
Ja to normalnie chyba piec zalacze bo jak patrze na dwor to mnie dygawki biora, najchetniej wlazlabym od koc z jaka kniga
Milego dnia
Ja chetnie bym sie podzielila łonce gdybym je miala, u nas tez niestety pochmurno i pada co jaki czas

Moj T standarowo dzis zapal do pracy, zerwal sie i oczywicie wsciekly na caly swiat, ponadzieral sie i pojecha, wroci bedzie przepraszal i po co mu to?

Ja to normalnie chyba piec zalacze bo jak patrze na dwor to mnie dygawki biora, najchetniej wlazlabym od koc z jaka kniga

Milego dnia
Zasnął o 8 i jeszcze się nie obudził. Oby mu się szyk dnia nie poprzestawiał, bo nie wyrobię. Poza tym wczoraj cały dzień chciał być na rękach. Co go położyłam to ryk. No nic, ponarzekałam na swoje dziecię i mi lepiej.

M ledwo dojechał do pracy, bo częścią dróg nad Wisłą płynie woda ... co chwilę coś zamykają ... zaczynam się normalnie bać, żeby go nie odcięło po drugiej stronie miasta
oddawać ;-)