reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
sie ma piękne kościste idealne kobiety!!!!

ja myślę ze przez tą pogodę to wszystkie jakieś doły łapiemy a dzieciom się udziela no bo ile można taka długa zima i jeszcze maj do doopy
a ja się obrobiłam, odkurzone umyte, pranie zrobione, mięsko się marynuje jeszcze sałata i wsio:D

ja bardzo ładnie proszę oddać już to słońce!!!

Jolcia po takiej zimie tak bardzo tesknie do lata, upałow :) w domku tez nie lubie miec cieplo i lepiej mi sie spi jak jest chlodno, tym bardziej, ze ja musze byc przykryta od stop do glow, inaczej nie zasne ;/ ale zeby siusiac przy takie temperaturze?!
JA CHCE LATO!! (w sensie pogodowym, nie pory roku ;p)

Ania, ja szukalam tam gdzie najtaniej jest :) i u nas w rossmanie :) polomarket najblizej mam 30 km stad, nie oplaca sie jechac :) ale dobrze wiedziec, jak bede przejazdem, to zajade i kupie :) :)

Pasibrzuch, ciekawe ile tego jedzenia sie zmarnowalo :(

Kurcze, ten moj facet to juz chyba naprawde kurz oglada pod stloem ;/ dzwonie, dzwonie i echo ;/
Moze liczy ziarenka piasku hahaha :) i po prostu czasu nie ma ;D
A tak powazie, to juz jestem na niego zla!!
Dzis mialam prace konczyc, z Adasiem, niestety to trudne... Mial zajac sie dzieckiem ... :(

Ide pogadac do dzidzi, bo juz sie denerwuje :)

Tak sobie myslę, że wszystkie mamy podtopione lub zagrożone podtopieniem - zróbcie sobie zapasy mleczka (jesli karmicie sztucznie. sklepy zazwyczaj na parterze - zamkną.

Lodówka umyta, wow, dawno nie była taka czysta :-D Ostatni raz mył ją M przed porodem...
Wyrzuciłam tylko jedną babeczkę z owocami, bo o niej zapomnieliśmy i resztkę gorzkiej czekolady, bo nie lubimy :-p Więc sukces - nie marnujemy jedzenia :tak:

Co do cycusia, to z żalem stwierdzam, że jesteśmy na ostatnim tchnieniu...:-( Mała darła się dzisiaj wniebogłosy, chciałam jej do buźki wycisnąć trochę mleczka, żeby zakumała i niestety z jednego kanalika troszkę siknęło, a z reszty tylko kropelki się pokazały :-(:-(:-( Jedynie po nocy chyba jakieś mleczko jest, bo nad ranem mała dostanie cycusia, ładnie possie i śpi dalej.

Witam!
Udało nam się wrócić do cycusia,normalnie jesteśmy z siebie dumni!

GRATULUJĘ!!! :-) No i w związku z tym, co napisałam wyżej, zazdraszczam bardzo...

Hehe chciałam isc do nieba, ale mam lęk wysokosci:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Jo doła ni mam bo czasu brakuje:-)

:-D najlepsza recepta na doła :-D:-D:-D

Emilcia, może nie słyszy telefonu ? Przecież chłopy potrafią się niemożebnie drzeć, zwłaszcza "rozluźnieni" ;-) Może Adaś będzie grzeczny i pozwoli Mamie napisać pracę?:-)

Kurka Pasibrzuch przeca my z połednia? Ale mnie nie zalewa a Cię?? No ja nie mam rzeki, chyba nie mam muszę spawdzić:-) No posta pisac z Bunią w jedej łapie to poracha :-)

Hej baby

Nadineczka ,ja nie zatopiona na szczescie:tak:
Agniechak gratuluje ,ze sie udało z cycolkiem:tak:
Emilcia mój tez czesto w pracy nie odbiera ,a jak mnie tym złosci :tak:
Wspólczuje remontów,u mnie w kamienicy,pietro nizej bedzie prywatne przedszkole i dzis ruszyli z remontem,załamka.
Moje dziecie ostatnio ma problem z zasypianiem,spiacy strasznie ,a zasnac nie moze.Przytargałam wózek do domu,pobujałam i lula,bo nosic nie moge, łapka boli:-(

Astrid ,szkoda ze u mnie nie mozna samemu napalis w piecu:tak:juz załuja na opal i zimno jak w lodówie.

Jeszcze kilka dni takiej pogody i świra dostane chyba ,dół masakryczny:tak:
Chciałam sie do fryzjera umówic,ale nie mam z kim misia zostawic i dumam kto by sie nadawał:sorry2:

hej :)
Ale Mateusz jest dzisiaj marudny, nie mogłam go odłożyć nawet na chwilę bo zaraz był wrzask, teraz spi, może wkońcu się uczeszę :) bo wyglądam jak wiedźma!!
Agniechak, gratulacje, super że sie udało!!

reklama
moje dziecie od kilku dni spi jak niedzwiedz... ciagle niewyspana i marudna nie wiem o co chodzi...chyba to przez leki najwyrazniej cos sie tam dzieje w srodku i mala musi miec wiecej energii to tez wiecej spi. Innych objawow brak ogolnie jestg wesola jak sie wyspi i nauczyla sie piszczec....era Aguuuuu sie skonczyla zaczela era piskow :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry