reklama

Styczniówki 2010 !!

oglądam tvn24 - masakra z tymi podtopieniami. Zapas wody pitnej warto zrobic bo wodociągi mogą być zanieczyszczone, a trzeba mieć z czym mleko rozrobić. Dodatkowa zgrzewka wody nie zaszkodzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kurcze pisałam pisałam i mi posta wcięło

Witam się po sporej nieobecności niestety 2 dni Was nadrabiam i jeszcze mi sie nie udało zupełnie jakbym miała małe dziecko w domu.U nas ok mały teraz sie bawi to ja ide posprzątać troche bo mały burdello mam w domu.

Kto mi powie co z tą pogodą?Czy te nasze dzieci poznają w końcu co to jest lato?

NUBY bidon pstryczek z silikonową słomką 320 (1012416485) - Aukcje internetowe Allegro
Ma silikonową słomkę.
Mam ochotę udusić dzisiaj mojego psa :wściekła/y: Drze ten pysk cały dzień, wystarczy, że gdzieś coś klupnie aaaa!!!

:-):-):-) przyszła przytulanka :tak: Tak jak myślałam, jest calusia mięciusia i milusia :-)
Tylko, czy mam ją wyprać zanim dam ją małej? :confused: Chyba tak?

Na taki bidon i ja się zasadzam - nie wiem też czy nie kupie starszej - muszę go Looknąc.

Co do zabawki - nie musisz prac - włóż go do torby foliowej i do zamrażalnika na 12 h - później wyjmij i czystą lekko mokrą szmatką go obetrzyj.

A moja chyba odsypia ostatnie nocki - wczoraj to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok - budziła się co godzina - a dziś wstała o 6.40 poszła spać o 8.30 wstała o 10.00 poszła spac o 10.30 wstała o 2 poszła spac o 15.00 --- normalnie dziecka nie ma

Kurde, zapomniałam, że można robale wymrozić i wyprałam przytulankę :baffled:

Tym razem cycuś był ok i mała spokojnie possała :-) Tylko później włożyłam ją do fotelika i dałam butelkę to się tak wierciła, że piła ją chyba 20 minut...
Odczekam trochę i przetestujemy bidon.
Faktycznie mogłam kupić z uchwytami, nie pomyślałam :huh:

Kurde, zapomniałam, że można robale wymrozić i wyprałam przytulankę :baffled:

Tym razem cycuś był ok i mała spokojnie possała :-) Tylko później włożyłam ją do fotelika i dałam butelkę to się tak wierciła, że piła ją chyba 20 minut...
Odczekam trochę i przetestujemy bidon.
Faktycznie mogłam kupić z uchwytami, nie pomyślałam :huh:

Mówi się trudno - mówię o uchwycie. Zobacz czy możesz sam uchwyt dokupić lub weź butelkę do supermarketu np. kalafiora i zobacz czy będzie ci pasował aventowski (oni czasami mają same uchwyty do kupienia)

Albo jestem jakaś niedoinformowana, albo ktoś mnie robi w bambuko. Właśnie dostałam pierwszy @. A biorę pigułki :oo2: I to nic nie czułam, że wiedźma się zbliża, a zawsze byłam przez pierwsze dni na przeciwbólowych.
No to Ci się Morka pochwaliłam :-D

Pasibrzuch, ja tez zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki i już kilka dni przed umierałam z bólu. Wtedy mi mama zawsze mówiła, jak urodzisz pierwsze dziecko to ci minie :) No i okazało się to prawdą, ja miałam już okres dwa razy i nic a nic nie bolało, Aaaa, pigułki też biorę

Dziewczyny, ale się cieszę, właśnie pierwszy raz w życiu udało mi się wygrać aukcję na allegro :) Zawsze kupowałam w opcji kup teraz a aukcje przegrywałam, a teraz kupiłam mojemu dziubeczkowi ciuszki, aż 47 sztuk na wiosnę i lato, bluzy spodnie kamizelki itp. Musiałam już coś kupić bo zostało mi bardzo mało ciuszków które są jeszcze dobre, a na allegro to zawsze taniej

Agniecha, to się pochwal co kupiłaś. Dawaj linka, będziemy oglądać. :-) Ja będę wystawiać ubranka po moich szkrabach, jak przyjadę do Polski. Jak będzie mi się chciało. A jak nie, zawiozę to do jakiegoś domu dziecka.
Czechow, mój synek na tym bidonie się w zasadzie wychował. Uchwyty były niepotrzebne. Ja kupiłam pierwszy chyba jak miał 8 miesięcy. Tylko za diabła sobie przypomnieć nie mogę, jak ja mu dawałam soki przez dwa miesiące... Normalnie skleroza.

Agniecha, to się pochwal co kupiłaś. Dawaj linka, będziemy oglądać. :-) Ja będę wystawiać ubranka po moich szkrabach, jak przyjadę do Polski. Jak będzie mi się chciało. A jak nie, zawiozę to do jakiegoś domu dziecka.

MeGa PAKA DLA MAŁEGO PRZYSTOJNIAKA- 47sztuk (1039259488) - Aukcje internetowe Allegro
takie ciuszki kupiłam, nie wiem czy nie za drogo, ale jak sobie pomyślę ile kasy w sklepie bym wydała za 47 sztuk to napewno było by dużo dużo więcej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry