Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MeGa PAKA DLA MAŁEGO PRZYSTOJNIAKA- 47sztuk (1039259488) - Aukcje internetowe Allegro
takie ciuszki kupiłam, nie wiem czy nie za drogo, ale jak sobie pomyślę ile kasy w sklepie bym wydała za 47 sztuk to napewno było by dużo dużo więcej

hej Dziewczyny :-)
hmmm spytam czysto teroretycznie 0 czy Wy tez macie dosyć tej pogody hehehja oszaleje - zyje nadzieja ze faktycznie od środy ma być ladniej !
dzisiaj wgóle pisałam cały dzień prace mgr i musze się pochwalic ze napisałam 20 stron pracy ! mam załozenie ze do niedzieli wieczora musze skończyc - w pon ide do promotora, zrobie badania, wyniki umieszcze i do czerca chce oddac i w połowie czerwca przed absolutorium bede sie broniła -dosyc tego odkładania na póxniej juz chce miec to z głowy :-) ooooooooooooo ~! takie mam postanowionko !
od poniedziałku bedzie ciezko bo bedzie u mnie w domku siorki 7 miesieczny synek bo ona na tydzien idzie do szpitala z Zuzka (ma trzy latka) i nie ma szmery z serduszku i cos tam jej sie nie zrosneło i bedzie miała 25 maja zabieg na serduszku - ale przez tetnice sade włożą wiec mało inwazyjny zabieg - no powiedzmy ze mało inwazyjny...bo to przeciez na sercu !!! ale bedzie wszystko dobrze, musi !!
Byłam u fryzjera i zaszalałam:-)przedłużyłam włosy i ufarbowałam
Jestem sama w domu od niepamietnych czasówdziad ma dzieci odebrać od mamy jak bedzie z wywiadówki wracał,normalnie jak mi dziwnie samej w domciu
a zimno jak w psiarni cholera no
![]()

Tylko mus marchewkowy bez smaku. Skoro dojadam resztki, to powinnam być teraz piękna i zdrowa, nie?;-)Klara to gratuluję apetytu, u nas po pół słoiczka lecimy, a może nawet 1/3. A możesz mi powiedzieć ile dajesz tej D3 ale nie w kroplach a jednostkach jakiś bo przeciez każdy preparat inny.Agniecha- fajne te ciuszki.....dobrze zrobiłaś!!!
Kaja co do niedoboru, pamiętam jak tu ktoś pisała o tym poceniu ale wydawało mi się że C poci się od tego że na mnie leży i że przy jedzeniu mu ciepło się robi, już nie chciałam się dziury w całym doszukiwać.....
Ale faktycznie ostatnio rączki i stópki mokre....ale tej główki spłaszczonej nie zauważyłam....mam nadzieję, że Młodemu nic nie będzie....
ostatnio lekarka też nic niepokojącego nie widziała....
W sumie to trochę zła jestem bo policzyłam jakie dziecko ma zapotrzebowanie, ile młody w mleku tej D3 dostaje i uznałam że nawet jak 1 kroplę dostanie to i tak za dużo wychodzi, a tu klops, u młodego C i tak za mało tej D3 mimo że standard dawno przekroczony....
e: oglądałam wiadomości i w sumie to nie wiedziałam że aż taka skala tej powodzi.... współczuję.....
Aha - my od soboty mamy niekapek...
w sob. nie zamontowałam Młodemu jednej części i leciało mu jak z kranu i się krztusił, w niedzielę nawet nie wiem ale z 20ml ładnie wypił bez krztuszenia, ale dziś się tylko zdenerwował że to nie flaszkę ma w buzi i jak raz pociągnął to się krztusił a potem już nie chciał...
W ogóle dziś pierwszy raz nie było mleka bo obalił C cały słoiczek dyni z ziemniakami...
..

a ze to bylo z rana to caly dzien mnie meczyla i chciala siadac.oczywiscie utzryma sie tylko chwile i zaraz pada
ale w szoku jestem ze w tej szynie jej sie to udalo