reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Beti łelkom hołm!!!!:D
Tysiolek trzymam kciuki oczywiście, że się uda!
Pasibrzuch fenkju werymacz:D to jest jakiś pomysł na wakacje bo wtedy z kasą krucho...
lachy a mi lepiej kupiłam w końcu dżiny na mój wielki zad na allegro za pół ceny sklepowej - w sklepie 300zł:sorry2: eh lajf jest dziś fajniejsze:D
idę te dziewice pooglądąc które z dziewicami mają tyle wspólnego co ja z heidi klum:D
sajonara widzim się jutro i ja zamawiam słońce! rzućcie no jakąś klątwę!
Sylwia no pokaż się no!!!

Klara to gratuluję apetytu, u nas po pół słoiczka lecimy, a może nawet 1/3. A możesz mi powiedzieć ile dajesz tej D3 ale nie w kroplach a jednostkach jakiś bo przeciez każdy preparat inny.
Pytam bo też zaczęłam podawać sama - sobie pomyślałam, że jednak tego słonca malo w tym sezonie i cos trza podać. I sobie sama wydozowałam ;) ale chcę porównać.

Ja mam w takih malutkich buteleczkach czy czyms takim i to na raz pdaje, jedna dziennie:)

Mnie z 1,5 mies temu powiedziała żeby nie podawać. Ortopeda po usg bioderek tez powiedział zeby juz nie podawać bo wszystko ładnie juz skostniałe jest... I ja podaję tak 1 kapsułkę na 5 dni ;-). Mówiłam o tym ostatnio pediatrze - powiedziała ok.

A ta głowa to jak się robi płaska? z tyłu? od leżenia?

Bunia się spłaszczona urodziła:) I muszę ją kłaść na jednej stronie ale i tak splaszczała jest fess:) Głową ma jak fale z tyłu ale lekarnia nie kazała nic robić i że główka się sama unormuje jako:)
Ja ani D ani innych witamin już nie podaje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry