reklama

Styczniówki 2010 !!

przykre te zdjecia ale kobieta napewno byla zrozpaczona moze to bylo pierwsze bardzo wyczekiwane dziecko i chciala miec pamiatke...nie usprawiedliwiam tylko glosno mysle. Nie powinna tego do neta wrzucac tylko zostawic dla siebie. Przykre.

reklama
Nie utłuczcie mnie żadnym młotkiem, ale u nas NIE PADA!!!!!:szok:

Ale poza tym mała znowu a katarek, mąż też, do tego boli go gardło i oby tylko bardziej się nie rozchorował.

A na razie mam chwilę spokoju, bo wszyscy, łącznie z psem, śpią :-D

a my z Alicja przesylamy troszke sloneczka bo u nas pieknie swieci i ma byc 21 stopni :) Zjem cos i wywalam siebie i dziecko na ogrodek co bedziemy sie w chacie kisic :)

Tez dzisiaj o Dormark myslałam.Nicol była chora,mam nadzieje,ze wszystko w porządku.

Kubiaczka i Wronek ,tez nas chyba opusciły:-(
Matka przetrzymuje martwy płód!

przegladałm grudniówki i wklejam wam od nich,chore to jest

aż mi słów brakło co za popier.... k....
tego nawet chorobę chyba nie można nazwać!!!!!!!!!!!!!!
i chyba depresja tego nie tłumaczy
sorki
a my z Alicja przesylamy troszke sloneczka bo u nas pieknie swieci i ma byc 21 stopni :) Zjem cos i wywalam siebie i dziecko na ogrodek co bedziemy sie w chacie kisic :)

złodziej oddawaj !!!!!!!!!!!!:-p;-)

idzie się pochlastać tak leję że nawet nic przez okna nie widać

czy Wasze dzieci tez "warczą"?
takie odgłosy wydają jakby warczała

Dzień dobry!!

Tysiolek bedzie dobrze!! Kciuki juz trzymam!! :)

Sylwia haha ;D ja tez myslalam o przedluzeniu wlosow, a na nastepny dzien je scielam ;D koniecznie pokaz zdjecie!!

Beti, dobrze, ze wrocilas :)

Nadarienne ja mysle, ze moglabys pojsc jeszcze do kogos innego sprawdzic bioderka!!

Ja nie bylam na usg, pani doktor Adasia powiedziala, ze potrzeby nie ma :) i ufam jej :) mam nadzieje, ze sie nie myli ;p

Agniecha, nie przeplacilas!! Super ciuszki :) Ja za sama katane dzinsowa dalam 59 zl ;/ tez musze na cos zapolowac ;p i Adasiowe wystawic :)

Strona ze zdjeciami przerazajaca :((

Witamina D3, my dajemy codziennie, tzn staramy sie, wczoraj np zapomnialam, pani doktor kazala, a ze ufam tej kobiecie, to podaje :) jak jeden dzien nie podam, to nic sie nie stanie :)

Pasibrzuch zdrowka dla Emi i Męza :)

Roxxen, nie martw sie, takie cos jest normalne w tym wieku :) ale jesli sie nie pokoisz, to idz do lekarza :) uspokoi Cie!! :)

Ajjj i zapomnialam co jeszcze mialam napisac!!

Aaa Tysiolek gratuluje samozaparcia!! Ja dzis bede siadac i pisac :) Czekam na mame i siadam jak tylko przyjdzie :)
Do 31 musze oddac obie prace :) dam rade!! muszę dac!!

Wczoraj pojechalam po meza mojego na impreze zmianowa :) Stal na nogach!! Chwial sie, ale stal!! ;D Zabralam szanownego pana i dwoch kolegow, mialam ich odwiezc do domku, a wyladowali u mnie ;/ dalam im herbate, rosolu, wodke schowalam :) Chyba zli na mnie byli hihihi :)

Pojechalam odwiezc kolegow, wrocilam do domku, siedzimy sobie, S. mowi do mnie, ze glodny jest, mowie mu, ze trzeba isc cos kupic, bo nic nie ma :)) poszedl ze mna, zeby sie przewietrzyc :)) wpadl na pomysl, zeby isc na pizze :) poszlismy, zamowilismy i poszlismy do eko (od domu jakies 10 minut drogi) na zakupy :)) pod eko tak patrze na slawka a on ma dwa inne buty!! i zeby bylo smiesznie, jeden adidas, drugi taki elegancki ;d poplakalam sie ze smiechu ;d szybko z tego eko do domu po drugiego buta :) i do napoli na pizze, bo juz czas byl :) zastanawialam sie dlaczego ludzie idac patrzyli na nas i sie smiali :) myslalam, ze z tego, ze Salawek glupoty gadal i podsluchiwali, a pozniej te buty zobaczylam hahaha mowie Wam, myslalam, ze padne ;D

Taki moj maz poszedl spac jak wrocilismy :)a dzis rano wstal i spiewal :) nawet glowa go nie boli :))

Mialam jeszcze o soczkach i jedzonkach napisac :)
Adas na poczatku chetnie probowal, ale tylko probowal :( nie chce jesc ani pic :( tylko mleko mu smakuje :(

Kurcze Adas cos pokaszkuje i nosek ma zapchany :(

Pogoda do pupy, cala noc lalo... :( rzeka coraz szersza :( strach sie bac!!
Ide do sklepu, ciocia do Adaska zaraz przyjdzie... :)

Duzo slonka Dziewczyny!!

Witam

głowa mi dziś pęka :dry: chyba dziś mieliśmy najgorszą nockę tak się Dominik budził ale w sumie nie płakał do tego Emilka też 2 razy przywędrowała i albo jedno dziecko odnosiłam po karmieniu albo drugie bo przywędrowało ... eh!:blink:

Hello,
mój Stach to juz tak będzie sie budził w nocy na jedzenie??? Kurcze przyzwyczaiłam sie ze spał od 22 do 7, a tak dzis 3 pobudki w tym ;-(((
Ech.... usypiam...kawy bym sie napiła.... ale obiecałam sobie, że od dzis mleka znów niet bo znów mu krosty wyszły

mojemu daje rzadko wit D a ciemiączko ma 1x1 - od początku takie miał.

U nas pochmurno ale nie pada. Od 14 będzie w wawie lekko padać ;-)

A mnie dzis od rana glowa peka....ledwo oczy otwarlam juz wiedzialam ,ze bedzie przegwizdany dzien...I do tego tak pochmurno...Lakne slonca,ciepla...Najchetniej bym sie walnela do lozka tylko syn moj nie chce wspolpracowac;)

Milego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry