reklama

Styczniówki 2010 !!

E_milcia ale się usmiałam :-D:-D:-D:-D

no ja zaraz zbieram manatki i na poczte smigam ale mnie sie nie chce

Boze co z tymi dzieciami jest ,moja znowu taka marudna nawet minuty sama nie polezy, Bozie daj siły...:-(

reklama
macy - ty się nie podkładaj.... :-D ja chcęęę słońce!!!! przynaqjmniej dziś nie pada to już coś
jola - Tymek miał ciemiączko 2x2 przy urodzeniu, muszę mu zmierzyć; ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, uważam, że lepiej aby zrastało się dłużej niż aby zaroslo za wcześnie;
emilcia - akcja z butem niezła :-D

No nareszcie jest net!
Emilcia, popłąkałam się ze śmiechu :-D
Trzymam kciuki za nasze studentki - Emilcię i Tysiolka!

A ja jestem dzisiaj szczęśliwa :tak::tak: Już zostało mi tylko 6kg i weszłam w koszulki sprzed ciąży!:-):-):-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Witam

Wczoraj już nie miałam jak wejść, bo internet nam nie działał, na całe szczęście się naprawił już.

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Byliśmy wczoraj z tymi bioderkami i taka dziwna sprawa, bo pokazuję doktorowi to usg, co robiliśmy tydzień temu, on ogląda i mówi, że nie wygląda to dobrze, a potem zbadał małą ręcznie i stwierdził, że jak dla niego, to jest ok i że aż dziwne, że taka rozbieżność między usg i badaniem klinicznym. Ostatecznie dostaliśmy szynę Koszli na dwa miesiące, bo doktor stwierdził, że jak ona ma już 4 miesiące, to nie ma czasu, by dłużej odwlekać. Dzisiaj jedziemy odebrać to ustrojstwo i już się stresuję, jak młoda zareaguje na to... Ale kurcze, tak myślę, czy może być błędne usg? Czy nie pójść z młodą jeszcze gdzieś indziej sprawdzić... czy może już nie ciągać jej po tych lekarzach, sama nie wiem.
Beti, widziałam, że w ostatnim poście coś o szynie wspomniałaś... jak Fioletka na to reaguje, bardzo protestowała?

No i w ogóle zastanawiam się, czy podawać młodej tą nieszczęsną witaminę D3 teraz, czy poczekać aż się ustawi wszystko prawidłowo.. zapomniałam doktora spytać. Bo od dłuższego czasu nie podawałam, ale w sumie tak pochmurno i ciemno, żeby tylko jakiegoś niedoboru nie było...

A skoro już mowa o nieobecnościach, to ktoś może wie, co z anetrix? Bo już dosyć długo jej nie widzę tutaj i jakoś tak za każydm razem mi się z tym wulkanem na Islandii kojarzy...

Zmykam na pozostałe wątki. Miłego dnia.
ja bym się skonsultowała jeszcze z jakimś lekarzem:sorry2:i racja kobitek coś nie widać:confused:
Pojechalam odwiezc kolegow, wrocilam do domku, siedzimy sobie, S. mowi do mnie, ze glodny jest, mowie mu, ze trzeba isc cos kupic, bo nic nie ma :)) poszedl ze mna, zeby sie przewietrzyc :)) wpadl na pomysl, zeby isc na pizze :) poszlismy, zamowilismy i poszlismy do eko (od domu jakies 10 minut drogi) na zakupy :)) pod eko tak patrze na slawka a on ma dwa inne buty!! i zeby bylo smiesznie, jeden adidas, drugi taki elegancki ;d poplakalam sie ze smiechu ;d szybko z tego eko do domu po drugiego buta :) i do napoli na pizze, bo juz czas byl :) zastanawialam sie dlaczego ludzie idac patrzyli na nas i sie smiali :) myslalam, ze z tego, ze Salawek glupoty gadal i podsluchiwali, a pozniej te buty zobaczylam hahaha mowie Wam, myslalam, ze padne ;D

Taki moj maz poszedl spac jak wrocilismy :)a dzis rano wstal i spiewal :) nawet glowa go nie boli :))
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
od poniedziałku bedzie ciezko bo bedzie u mnie w domku siorki 7 miesieczny synek bo ona na tydzien idzie do szpitala z Zuzka (ma trzy latka) i nie ma szmery z serduszku i cos tam jej sie nie zrosneło i bedzie miała 25 maja zabieg na serduszku - ale przez tetnice sade włożą wiec mało inwazyjny zabieg - no powiedzmy ze mało inwazyjny...bo to przeciez na sercu !!! ale bedzie wszystko dobrze, musi !!
na pewno będzie dobrze musi być:tak:

Tez dzisiaj o Dormark myslałam.Nicol była chora,mam nadzieje,ze wszystko w porządku.

Kubiaczka i Wronek ,tez nas chyba opusciły:-(
Matka przetrzymuje martwy płód!

przegladałm grudniówki i wklejam wam od nich,chore to jest
matko kochana:szok::no::no::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

no nie no ja już nie wytrzymuję weźcie ten deszcz ile można siedzieć w domu? już nawet dziecko mi wariuje!!!! o sobie nie wspomnę

DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA
Nadia zła i wściekła grrrrr

z tym ciemiączkiem to ja sama już nie wiem teraz sprawdzałam córa ma wpisane 2cmx2cm a Dominik 0,5cmx0,5cm

ja daje sporadycznie witaminę dziś dałam a jak pospacerujemy i dostaje troszkę słonka nie daje w sumie nie wiem czy to trzeba dawać systematycznie ? a K do kiedy się dawało ? bo ja wcale nie dawałam bo z córą nie było jeszcze tego by dawać wiec robię jak z nią :sorry2:

Morka zazdroszczę u nas dziś pobudka co godzinę !:cool:

reklama
Kurcze, myslałam, że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu...

Wystawiłam Stasia na leżaczku na balkon - zrobiłam mu baldachim z recznika, co by słonko go nie spiekło i myślałam, że sobie posiedze w necie - on juz prawie spi.... ale kurcze nic nie widze w monitorze ;-0 słonko przeszkadza ;-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry