Wszystko przeczytałam, ale coś kiepsko mi ostatnio odpisywanie idzie...- nie bijcie proszę.....
Roxen- TOŻ się kobieto urządziła....
Dorcia- to Cię Pan Mąż urządził....
a czemu niania nie może z dzieckiem do sklepu? ja tam nie mówię by po galeriach handlowych biegała, ale np. chlebek kupić czy coś, chyba że ona u Was nie będzie gotować....
Mam nadzieję, że znajdziecie kogoś odpowiedniego dla Pana J.

A ile płacisz- bo może ja Ci dziecię wychowam ? ;-)
Agniechak nos do góry, zobaczysz obraza na jedzenie przejdzie... czytałam co laski Ci radziły na wątku też o karmieniu to nie będę dublować...ale wierzę, że niedługo wszystko się unormuje.....
Kaja- a Ty wiesz że jedna paczka pampersów= 1 szczepionka?
Jola- też myślałam co z
Dormark, ale maludy przecież jakoś poważnie chore nie były... może tam w tym dalekim kraju :-) mają pogodę taką że pod parasolami leżą i kiełbaski z grila jedzą to co będzie laska rezygnować z opalenizny dla BB.... zobaczycie jaka tu posucha latem na forum będzie.....
No i współczuję @, chorób, wkurzających małżów....
Malwina mój mi też ostatnio na nerwy działa...
o może jak
Gosia rzucę laczkiem- bo normalnie zrzędzi mi że wiecznie na BB siedzę i kompa okupuję, a ja się pytam czy to nie był czasem dla mnie kupiony komp...?
No jutro i pojutrze jestem raczej wyjechana więc mnie tu może tu nie byc....
mozozer do góry po prawej stronie masz coś takiego jak Panel kontrolny...tam kliknij ...po prawej będziesz mieć menu - tam wybierz w 'Moich ustawieniach' - Edytuj sygnaturę, a tam już tylko w wiadomość wstaw ten kod, który jest pod Twoim suwaczkiem - ale pamiętaj ma być to bbcode...