• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kaja wiem czepiam się ale po tym że Jaś ma 4miechy i która to choroba przepraszam czepiam się ale tak mi się dziwnie zrobiło przecież ja go specjalnie nie przeziębiłam:( to drugi raz jak go katar złapał, za pierwszym poszło troszkę w oskrzela, teraz zareagowałam szybciej i liczę że bez antybiotyku się obejdzie, te kropelki nasivin są super - nie dałam tyle ile zapisano, mniej i jest poprawa,teraz to już właściwie została nam chrypa jak u zawodowego palacza, ale mamusia robi wszystko by dziecię nie zdążyło zapłakać i bardziej gardzioła podrażnić, a ten jeszcze chce gadać no:D mi gardzioło nawala farmacełtyki coś słabioso

Sylwia mam już coś pakować?:D

No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)

No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)

I wszystko jasne ;-)

hej laski! Nie nadazam za wami :-D Bylam pol dnia na uczleni pisac moj licencjat, wrocila i chcialam spedzic czas z Zuzka, potem m z pracy wrocil i obiadu mu sie zachcialo wiec nawet nie mialam kiedy tu zajrzec. A tu kilka stron postow. Przeczytalam i nie pamietac co chcialam odpisac. Juz nawet nie wiem ktora nam slonce ukradla ale oddawac!

Na szczescie moje dziecie- aniolek juz wykapane, najedzone, spi. Tylko ze na swiezo wymyte pupcie trzasnelo kupala:dry:

JoL Zuzka dziekuje za zyczonka i sle imienniczce. Nikt dzisiaj nie pamietal i tylko od mamusi buziaka dostala

Ostatnia edycja:
hej laski! Nie nadazam za wami :-D Bylam pol dnia na uczleni pisac moj licencjat, wrocila i chcialam spedzic czas z Zuzka, potem m z pracy wrocil i obiadu mu sie zachcialo wiec nawet nie mialam kiedy tu zajrzec. A tu kilka stron postow. Przeczytalam i nie pamietac co chcialam odpisac. Juz nawet nie wiem ktora nam slonce ukradla ale oddawac!

Na szczescie moje dziecie- aniolek juz wykapane, najedzone, spi. Tylko ze na swiezo wymyte pupcie trzasnelo kupala:dry:

W świeżą pieluchę zawsze najlepiej trzasnąć :tak:

Dobry wieczór.:-)
Morka, dziękuję za usprawiedliwienie. Skąd wiedziałaś? ;-)
Sylwia, już pakuję. Jakieś gazetki też zapakować? ;-)
Czechow, uzupełnij zapasy wody w mózgu
Dorciaa, zdrówka dla Dżona. Przecież wiadomo, że on nie przez Ciebie chory. Może niepotrzebnie za Kaję mówię, ale chyba bardziej chodzi o to, że u nas lekarze łatwą ręką po antybiotyki sięgają. Niepotrzebnie, a nasze maluszki cierpią. Nie smutkaj się. Głowa do góry. A Dżony będzie wkrótce zdrowiutki. :tak:

reklama
Dobry wieczór.:-)
Morka, dziękuję za usprawiedliwienie. Skąd wiedziałaś? ;-)
Sylwia, już pakuję. Jakieś gazetki też zapakować? ;-)
Czechow, uzupełnij zapasy wody w mózgu
Dorciaa, zdrówka dla Dżona. Przecież wiadomo, że on nie przez Ciebie chory. Może niepotrzebnie za Kaję mówię, ale chyba bardziej chodzi o to, że u nas lekarze łatwą ręką po antybiotyki sięgają. Niepotrzebnie, a nasze maluszki cierpią. Nie smutkaj się. Głowa do góry. A Dżony będzie wkrótce zdrowiutki. :tak:

Oto dlaczego mi mózg paruje:
Rozmowa podczas kąpieli córy:

-Mamo dlaczego syreny nie mają serca?
-Mają serce
-Nie, Natalia mówiła że oddychają wodą i nie mają serca
-:confused: Chyba chodzi ci o płuca?
-Nie, my mamy płuca
-No tak i nie możemy oddychać pod wodą ale syreny mają skrzela i mogą oddychać
-Ale skrzela są w mózgu?
-:confused:Nie w głowie masz mózg a oddychasz płucami które masz tutaj pod żebrami
-No tak i dlatego syreny nie mają serca

I właśnie dlatego mam mi mózg paruje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry