reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
co wy tym dzieciom robicie ze tak ładnie wam spią w dzien??? moja jak zasnie to max 40 min. zato w nocy spi po 12-13 godzin:tak:

TYSIOLEK super ze się udał chrzest:-)

U nas piekna pogoda właśnie wróciliśmy z leżakowania tzn Alanek bardziej leżakował a ja z Dominisiem pobawiłam sie i super babki w piaskownicy robiliśmy:-)

Mój M w wysprzątanej kuchni właśnie piecze ciasto ze śliwkami ( a zjadło by się to tyraj misiu!) i coś czuję, że kuchnia na nowo do generalnego sprzątania...
Pogoda u nas do d...! Niby jest 26 stopni ale taki wiatr, że nawet okno się boję otworzyć a o wyjściu to tylko pomarzyć!!!
Natek marcheweczkę z ziemniaczkami zjadł i teraz grzecznie leżaczkuje gadułek...

cześć dziewczynki, cały dzień mnie dzisiaj nie było bo byliśmy u moich rodziców na rocznicy komunii mojej siostry. Moje dziecko coraz krócej śpi, dzisiaj zaczął gadać do zabawek o 5 rano!!! Masakra jakaś, u rodziców coś dzisiaj był strasznie marudny, ale zauważyłam że jak jest gdzieś dużo ludzi to mały jest rozdrażniony a jego drzemki wynoszą po 25 min. Więc spał u rodziców dwa razy po 25 min. Wróciliśmy o 16 do domu, zjadł butlę i zasnął. Uwaga, nadal spi, aż szkoda mi go budzić. Ciekawe kiedy potem zaśnie już na noc..
Potem się odezwę,

tyraj misiu wygląda bosko!!

Melduję że żyjemy. C na weselu zniósł dzielnie decybele- spał jak muza grała, trochę się wiercił jak przestawała.....
Ale był bardzo dzielny. Raz tylko zakłócił ceremonię w kościele- bo beknął....:) nie mogłam zapanować nad śmiechem, a co zapanowałam m sie zbliżał i jeszcze rechotał, wyglądaliśmy zapewne jak dwa głupki......

No to tyle o nas.....

Widzę, że robicie apetyt - tiramisu....:)
A my znów robimy pizzę - mąki nam trochu zwykłej nie straczyło, daliśmy razowej, zobaczymy co z tego wyjdzie, C śpi:)

Bibik współczuję przeżyć z całego serca!!!

Tysi fajnie, że chrzciny udane!!!!

Poza tym melduję że wszystko podczytałam - widzę że w weekend na moje szczęście nie szalałyście za bardzo ....

Ale tu dzis spokoj....nawet se spokojnie nadrobilam;-)
U nas dzis pogoda w kratke byla,raz swiecilo raz lalo,2 razy malego ubralam i jak mielismy wchodzic-oberwanie chmury.Po drugim razie sie poddalam,tak ok 17ej i co? do teraz nie lalo....masakra jakas...Maly juz spi,ja juz sie wylezalam w wannie ,teraz sie bycze z herbatka i truskawkami...
Milego wieczoru:-)

No i wrócili my z chrzcin, stwuerdzić smiem ze moje dziecko ma awersie do kosciola. Najpierw gadał równo z księdzem a potem wolał na dworku spacerowac:) Ja na dzis koncze bo moj małż się uwagi domaga. Dobranoc

reklama
Witam

A u nas niedziela bardzo fajnie minęła. Najpierw bylismy u prababci Zuzi na działce, a pozniej na rajd pojechalismy.Pogoda dopisywała cały dzien , dopiero teraz zaczeło padac buhaha
Zuzia wykąpana i juz chasia a mamuska zaraz do wanny skoczy:-)

Jola.24 fajnie ze mały tak dobrze Ci spi, a w dzien ile spi???
Bo u nas własnie w tym chyba tkwi problem, bo mała zaledwie 2 godziny wytrzymuje i pózniej drzemka 40 minut , znowu 2 godziny aktywnosci itd.
Tysiolek super ze chrzciny udane,:-) u mnie jeszcze przede mna:szok:

Beti 12,13 godzin bez przerw na jedzenie????:confused::confused::szok:

No no lecę:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry