reklama

Styczniówki 2010 !!

Bibik ja dopiero doczytałam jesteś super ja to bym się załamała od razu skur ... ku... m... h... aż się popłakałam co za ludzie

chłop w domu ciąg dalszy więc spadam

Ostatnia edycja:
reklama
Ja szybko sie wpadlam przywitac i podzielis moja radoscia otoz moj synuś kochany spał od 19-tej do 6.30 bez zadnej zadniuienkiej pobutki:-) Znalazłam go gadajacego do zabawek w poprzek łózeczka z głową pod karuzela i nogami na szczebelkach:sorry2:, chyba zaraz cza obnizyc materac:tak:
Wstal, zjadl, pobawil sie i wrzuciłam do ojca do wyrka i spia do tej pory a ja sie szykuje na chrzciny:-)

hej Kobietki :-)
no i po chcrzcinach :-)
naszczeście wszystko sie udało - mała chichrała sie wkościele :-) naszczęście było ciepło wiec imprezka z domku przeniosła się na ogródek dopóki nie zaczeły wcinac meszki wszystkich :D
lece teraz na tapczanik odpoczac bo M mnie wywali zeby walkne Sosnowskiegow necie obejżec ...ehh te dziady ;-)

miłej nidzieli zycze kochane :-)

Super ze sie wsio udalo:-)

Milego dnia wzytkim

ja właśnie ze spaceru wróciłam, zrobiłam prawie 10kilosów! i mam nadzieję, że moja doopka to usłyszałam bo wypada jej teraz troszkę zmaleć:D

Dżonson zasnął od razy tj 10:20 i śpi do tej pory:D ups się zaczyna kręcić :sorry2:

E: noż kurka nooo...m się kręcił po kuchni to myślę sobie: obiad zrobi:D i na moim myśleniu się niestety skończyło

witam sie i ja. Maluda nadal grymasi z mlekiem ale je tyle ile powinna(wczesniej jadla wiecej moj mowi ze sie przejadla i teraz bedzie troche mniej jadla a ja sie juz przyzwyczailam ze jadla po 160ml co 4 godziny) wlasnie spika a my z mezem ogladamy Kubice. W lodowce chlodzi sie tiramisu(tyraj misiu jak to moja siostra mowi:P) a my mielismy jechac do parku ale pogoda tak jak i moje dziecie grymasi...mialobyc piekne sloneczko i 18 stopni a jest pochmurno i 15 w porywach...mam nadzieje ze chociaz jutro bedzie tyle ile zapowiadali bo meilismy jechac do Leeds Castle gdzie jest piekny teren na spacer a bilet wazny przez rok (Macy jak jestescie samochodowi to polecam bo jest pieknie!)
za godzinke zupka idzie w ruch a pozniej jakies zakupones bo lodowka swieci pustkami a Maly glod w koncu przyjdzie i bedzie nas terroryzowal :)

Pozdrowionka i milego dzionka.

Dorcia dobra jesteś 10 kilosów? woooow:szok:
Sel mój też ogląda Kubicę a ja dalej nie mogę pojąć co w tym jest fajnego:sorry2:
podrzuć trochę tiramisu:-p

ja wczoraj przejechałam się rowerem i myślałam, że umre:szok:
musi mi się tyłeczek przyzwyczaić, bo siodełko jeszcze dzisiaj czuję:-p

nadineczka ja tez nie pojmuje formuly 1 bo oni tylko jada i jada i ziuuuuuuuuuuuuuuuuu jada i ziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ,boks to rozumiem bo przynajmniej sie po pyskach obkladaja, nawet Ala jest wielka fanka boksu i MMA (maz wola na nia MMAla:P ) i az piszczy z radosci i siedzi wielce zainteresowana jak ogladamy jakas walke ale trzeba towazyszyc mezowi :P

Przesylam troche tyraj misiu dla was :P

2381723696_4e1e4b7734.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry