Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
???- pani "mądra" ordynator) a poza tym same sterydy i hormony sterydowe, dlatego go stamtąd zabrałam. A poprzedni antybiotyk to miał dawno, że nie pamiętam kiedy i Ksawek tak samo. Też nie popieram częstych antybiotyków więc staram się ich unikać ale zapalenie oskrzeli 5 tygodni to już przesada co nie?! Teraz się boję aby Natek jeszcze od Ksawka dodatkowego paskudztwa nie złapał...:-(
Ksawek i tak ma już od 3 lat zdrową dietę na ząbki bo próchnica szaleje (długa historia i może innym razem Was zdołuję). Mleko rzadko pije, jogurty tak samo za to daje Actimela codziennie. Słodycze od święta, a owoce i warzywa to pochłania kilogramami.:-)
ale wybrał na tę noc pozycję na szerokość łóżeczka z nogami wystajacymi przez szczebelki i jak tylko układałam go inaczej to się budził i marudził, dopiero picie go uspakajało, no to odpuściłam i niech spi z tymi gołymi stópkami poza łózeczkiem
Rano były dalej ciepłe więc nie zmarzł w nocy choc miał tylko rampers na krótkie rekawki i nogawki bo wiekszy i mniej obcisły niż bodziaki
szcegóły w odpowiednim watku.Asiax Wciśnij w takim razie jednocześnie Ctrl i minus na klawiaturze może to pomoże;-)
Asiowo, cieszę się, że jest już dobrze z uszkami. Teraz coś kup malutkiej na odbudowanie flory bakteryjnej. Najlepszy probiotyk w PL to probacti4.
30 stopni!!! i mozna kopnąc w kalendarz a u Małej 27!!!!