agniecha83
Fanka BB :)
idę dziewczynki lulu bo padam na pysk, kolorowych snów i przespanej nocki Wam życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Witam się, odpiszę wieczorem, chciałam się pochwalić że Miki kończy dzisiaj pół roczku i strasznie go kocham!!!
Ja już gotowa czekam, aż mała się obudzi i robimy wypad.
Kurcze, ubrałam się jak kiedyś, wlazłam w spodnie sprzed ciąży, czarne oko i zupełnie inaczej się czuję :-) jeszcze wieczorem pazurki machnę na czarno, przydałoby się poleźć na jakiś koncert, ale chyba nic ciekawego teraz nie ma. A Pan Mąż się zdziwi, ale co, ileż można być grzeczną mamą, nie?![]()
Dzień dobry wieczór;-)
nie chce zapeszac ale od kilku dni mam grzeczne dziecie;-) ktos mi chyba podmienili jesc jakos zaczela w miare normalnie. tzn przy jedzeniu lezeczka zabawiac trzeba zeby zjadla cala porcje no ale zjada. teraz wlasnie o 18.30 wciągneła 120ml mleka+ misiowy ogródek marchewka z groszkiem (nasz nowy przysmak) a po 2h na spioszka jeszcze 130ml mlesia;-) tak to ja lubie
powiedzcie mi dziewczyny czy od tego ze ugotowalam malej zupke na normalnej wodzie a nie butelkowej jak wczesniej mogla zrobic zielone kupki? nic nowego do diety nie wprowadzilam. w czw po poludniu zjadla ta zupke i wieczorem byla zielona kupka i w pt jeszcze 2 zielone a dzis juz normalne.
to jest fajne bo mozna podac samo albo zagęścic tym zupkę