reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam po pracy

Witam się, odpiszę wieczorem, chciałam się pochwalić że Miki kończy dzisiaj pół roczku i strasznie go kocham!!!

Najlepszego dla Mikusia!!!

Ja już gotowa czekam, aż mała się obudzi i robimy wypad.
Kurcze, ubrałam się jak kiedyś, wlazłam w spodnie sprzed ciąży, czarne oko i zupełnie inaczej się czuję :-) jeszcze wieczorem pazurki machnę na czarno, przydałoby się poleźć na jakiś koncert, ale chyba nic ciekawego teraz nie ma. A Pan Mąż się zdziwi, ale co, ileż można być grzeczną mamą, nie? :-p

Tak trzymac, tak trzymaj!!!

Asiowo Brawoo dla meza:):)

Dobranoc

A moje dziecko wczoraj miało 3 drzemki po 30 min , i nie mogło wieczorem zasnąć, a dzisiaj spał 2 godz, 2x 45 min i 1x 30 min i poszedł spać o 20, nie wiem od czego to zależy. Dzisiaj miał katarek i trochę kasłał, może to go zmęczyło.

Witam słonecznie!
Ja już spełniłam swój obywatelski obowiązek, namawiam - idzcie głosować - to ważne abyśmy sami kształtowali rzeczywistość. :tak:

Tom zaapelowała od rana :-D i miłej niedzieli poza tym!

Dzien dobry.
U nas tez od wczoraj marudzenie i znowu problem ze spaniem-chyba jakis wirus marudzenia panuje;-)

Dzień dobry wieczór;-)
nie chce zapeszac ale od kilku dni mam grzeczne dziecie;-) ktos mi chyba podmienil:tak: i jesc jakos zaczela w miare normalnie. tzn przy jedzeniu lezeczka zabawiac trzeba zeby zjadla cala porcje no ale zjada. teraz wlasnie o 18.30 wciągneła 120ml mleka+ misiowy ogródek marchewka z groszkiem (nasz nowy przysmak) a po 2h na spioszka jeszcze 130ml mlesia;-) tak to ja lubie:tak:

powiedzcie mi dziewczyny czy od tego ze ugotowalam malej zupke na normalnej wodzie a nie butelkowej jak wczesniej mogla zrobic zielone kupki? nic nowego do diety nie wprowadzilam. w czw po poludniu zjadla ta zupke i wieczorem byla zielona kupka i w pt jeszcze 2 zielone a dzis juz normalne.

Po groszku moze byc zielona kupka.

Klara bo te misiowe ogródki strasznie ciężko jest dostac.nam przysłali próbkę i mała była zachwycona. długo szukałam az wreszcie znalazłam w jednym z carrefouri. są 3 smaki do wyboru:marchewka z groszkiem, dynia i brokuły. wcina wszystko oprócz brokułów.:tak: to jest fajne bo mozna podac samo albo zagęścic tym zupkę:tak::tak:

Agbar mała tego dnia ani dzień wcześniej groszku nie jadła wiec to raczej nie po groszku ta zielona kupka.ja bym stawiała na wode ale musze to sprawdzic jeszcze.

reklama
Do góry