reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się ino!!!
Sylwia, co za ulga, dobrze, że to nie półpasiec.. U Olinka też obstawiam wołowinę, chyba Agbar miała problem taki sam z Alexem... ja dopiero jak przeczytałam co u nich wyskoczyło pomyślałam, że nie można jeść wołowiny....
Kaja witaj!!!
Nadia no przykro....ale co zrobić....
Asiowo gratki dla Agatki....
Emilia dobrze, że nic małej nie jest!!!

Miłego dnia, spadam :)

reklama
ASIAX, Nadineczka - nie narzekajcie kochane, proszę. Ja mam full roboty w pracy, przychodzę o 8 i za chwilę robi się 16 i nadal nie wszystko zrobione, często zostawałam po godzinach, a teraz nie wiem jak to będzie.

Witam się usmażona w sosie własnym:rofl2: Nawet z domu nie wychodzimy bo się chyba całkiem rozpłyniemy:tak: Miłego dnia dziołszki
Sylwia tak sądziłam że to nie to:tak:

ASIAX, Nadineczka - nie narzekajcie kochane, proszę. Ja mam full roboty w pracy, przychodzę o 8 i za chwilę robi się 16 i nadal nie wszystko zrobione, często zostawałam po godzinach, a teraz nie wiem jak to będzie.

To dobrze masz, ja nienawidzę siedzieć bezczynnie, jak mam dużo pracy to też czas leci bardzo szybko, a jak nic nie robisz to się wlecze, też jak mam dużo roboty to zostaje po godzinach, a nieraz to nawet do domu zabieram, wole to niż siedzenie.

A mój M dzisiaj zrobił chłodek w domu, pootwierał na noc wszystkie okna, a o 7 rano pozamykał, zasłonił wszystkie żaluzje i mamy 23 st w domku.

mam nadzieję że kofacie mnie na tyle by mi lenia fybaczyc:D
w chalupie piekarnik kapiemy się jak szaleni teraz chlopaki odpadly a ja szlaufem zlałam okna i jest lepiej niestety na piętro nie sięgło :sorry2:

aa i jakimś cudem schudłam kilogram bo chociaż dieta jest to slodkiemu oprzeć się trudno!

a teraz siedzę w gatkach i koszulce i jakoś idzie znieść

WITAM:-)
GORĄC GORĄC GORĄC MEEEGA GORĄC:baffled:

dziewuszki kochane jestescie.Sciskam każda z osobna.:tak:

Pojechałam jeszcze z Olim do dermatologa wieczorem,powiedziała ,ze reakcja na słonce prawdopodobnie:sorry2:dała masci i balsamy:tak:
Odejrzała moje plecy i stwierdziła,ze to nie półpasiec bo są same krosty ,a rumienia nie ma:sorry2:i jesli nie swedzi i nie boli to napewno nie półpasiec:tak:

Wie:baffled:cie co zastanawiam sie czy to faktycznie słonce.Wczoraj nie był bezposrednio wystawiony do słonca tylko w cieniu był.Dwa dni temu dostał zupke z wołowinką i chyba raczej bym ją winiła.Dzisiaj sie dowiedziałam,ze dzieci uczulone na białko mleka krowiego nie powinny jesc wołowiny i cieleciny bo uczuli :tak:

Wczoraj bylo troszke tylko na nózce ,a dzisiaj jest cały wysypany.

Sorki ,ze smęcę ale WYSIADAM JUZ
super że to nie półpasiec a Oliś może faktycznie ta wołowina:tak:

Sylwia... to dobrze, ze to nie półpasiec;-)

Dzis dopiero zobaczyłam jak sie spiekłam wczoraj na działce:zawstydzona/y: ale co tam:-p
W ogole mam lenia, dziewczynki marudne od rana, nie mam pomysłu na obiad...

Agatka dzis konczy 6 miesiecy i zastukał nam 2 ząbek:-)i Zaczynam te je ząbki czuc na cycusiu:zawstydzona/y::-p

Miłego dnia mamusie!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AGATKI I GRATULACJE:-)

Ufff, miło wrócic z dworu do domu.... tu chłodniej... uffff, nawet przyjemnie sie gorącą kawę pije ;-). Jutro ma byc jeszcze gorzej.... a w pn , wt i śr to juz masakra ;-) METEO.PL

Sylwia - git, że to nie półpasiec.
Asiowo - gratulacje dla Agatki podwójne!

Hej, my mamy 26 stopni w domu a mnie się przyjemnie widzi.... C nawet po krótkim spacerku w samej pieluszce leżał, a przed kąpielą z gołym dupskiem z 15 min bo się wietrzył :)
Miłego wieczoru!!

reklama
My mamy 27 st, ale większość część dnia siedzimy u teściowej, na parterze u nich jest jak w chłodni. ( nie jest tak źle mieszkać z teściami;-) )
od 16 pod drzewkiem siedzielismy, lekki wiaterek wiał i K ładnie spał ok 2 h.

Życzę Miłego Wieczoru i Przespanej Nocki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry