reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dziewuszki kochane jestescie.Sciskam każda z osobna.:tak:

Pojechałam jeszcze z Olim do dermatologa wieczorem,powiedziała ,ze reakcja na słonce prawdopodobnie:sorry2:dała masci i balsamy:tak:
Odejrzała moje plecy i stwierdziła,ze to nie półpasiec bo są same krosty ,a rumienia nie ma:sorry2:i jesli nie swedzi i nie boli to napewno nie półpasiec:tak:

Wie:baffled:cie co zastanawiam sie czy to faktycznie słonce.Wczoraj nie był bezposrednio wystawiony do słonca tylko w cieniu był.Dwa dni temu dostał zupke z wołowinką i chyba raczej bym ją winiła.Dzisiaj sie dowiedziałam,ze dzieci uczulone na białko mleka krowiego nie powinny jesc wołowiny i cieleciny bo uczuli :tak:

Wczoraj bylo troszke tylko na nózce ,a dzisiaj jest cały wysypany.

Sorki ,ze smęcę ale WYSIADAM JUZ

dziewuszki kochane jestescie.Sciskam każda z osobna.:tak:

Pojechałam jeszcze z Olim do dermatologa wieczorem,powiedziała ,ze reakcja na słonce prawdopodobnie:sorry2:dała masci i balsamy:tak:
Odejrzała moje plecy i stwierdziła,ze to nie półpasiec bo są same krosty ,a rumienia nie ma:sorry2:i jesli nie swedzi i nie boli to napewno nie półpasiec:tak:

Wie:baffled:cie co zastanawiam sie czy to faktycznie słonce.Wczoraj nie był bezposrednio wystawiony do słonca tylko w cieniu był.Dwa dni temu dostał zupke z wołowinką i chyba raczej bym ją winiła.Dzisiaj sie dowiedziałam,ze dzieci uczulone na białko mleka krowiego nie powinny jesc wołowiny i cieleciny bo uczuli :tak:

Wczoraj bylo troszke tylko na nózce ,a dzisiaj jest cały wysypany.

Sorki ,ze smęcę ale WYSIADAM JUZ

Sylwia, moja teściowa ma bardzo poważne uczulenie na słońce, lekarz powiedział że nawet w cieniu nie może przebywać jak jest duże nasłonecznienie, musi siedzieć w domu z zasłoniętymi roletami, nosi kapelusz z dużym rondem i specjalne okulary, więc chyba lepiej gdyby to było uczulenie na wołowinę.

Witam

Ale dzis juz gorąco!!!!Chyba cały dzien w domku

Ja nie wiem co jest z moją Zuzką , ale budzi się co 2 godziny w nocy i zastanawiam się nad tym zeby z nią razem spac, co o tym myslicie????

Sylwia to bardzo dobrze ze to nie półpasiec :-)

Aj ostatnio mam straszną marudę w domu , moze to te zęby wkoncu, bo juz pomału wysiadam....

Witam się.
Malwina, ja robię wszystko żeby Miki nie spał z nami, jak wzięłam do naszego łóżka Huberta, to nie mogłam się go pozbyć do skończenia 3 lat i M na 3 lata wylądował na materacu.

Asiax z jednej strony wiem ze mogłoby się tak skączyc,ale z drugiej jestem juz padnieata , nie mam humoru i nie wiem czemu Z sie tak budz, w cigu dnia spi max 2 godziny, ma najchlodniej w pokoju i spi tylko na samym bodziaku.

My od dzisiaj śmigamy 210ml dwójki.

Pasibrzuszek w wersji mini:-D

Drugie pranie się robi, a ja chyba muszę chałupę ogarnąć, M ścina trawę :D

jejku przeczytałam że M wcina trawę:-D:-D

a my zaraz śmigu śmigu na zakupki bo eeeeecho

ale mam nudy w pracy mówię Wam mamy typowo sezonową sprzedaż i teraz jest po prostu tragedia siedzę i paznokcie maluję a najgorsze jest to, że wcale mi się to nie podoba, bo po pierwsze mam premię od obrotu a po drugie szlak mnie trafia że tak tracę czas a moje dzieciątko z kimś innym siedzi grrrr:wściekła/y:

Nie wiem Malwina co Ci poradzić bo moje dziecko śpi w nocy od 20 do 7, ale chyba spróbowałabym jeszcze troszkę się przemęczyć, jak dasz radę, może niedługo się unormuje.

Nadineczka
, u mnie to samo zawsze w wakacje jest luźniej i ja też mam prowizję od obrotu, więc też się wkurzam że nic nie robię a dziecko z babcią, wczoraj miałam spotkanie z klientem to chociaż dzień szybciej zleciał.

reklama
hej Kobietki :-)

uuuuf ale upał dzisiaj , a ze mnie dalej leci jak z dziurawego wiadra :-D
Amela bawi się na macie wiec mam chwile na BB :-)

wogóle dzisiaj święto bo Amela tylko ra sie w nocy obudziła na mlesio a tak to spała od 19.30 do 8 rano :-) z pobudka o 5 na mleko :-) juuuupi :-)

Nadineczka nie dziwie sie że masz dosyc bo takie nic nie robienie bardziej męczy niz paca :-(
Malwina nie bierz jej do łózka swojego bo będzie jeszcze gorzej - dasz rade tak jak i ja ! ja biore dopiero o 7 rano jak sie budzi to potem jeszcze u mnie spimy do 9 ale w nocy w łóżeczku bo potem nie da nam zyć !

Sylwia i co z tym półpaścem bo nie wiem czy pisałaś coś dokładniej czy nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry