P
Pająk
Gość
Sylwia - może pierz oddzielnie swoje ciuchy teraz jak masz półpasca - takie chuchanie dmuchanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dała masci i balsamy
i jesli nie swedzi i nie boli to napewno nie półpasiec
cie co zastanawiam sie czy to faktycznie słonce.Wczoraj nie był bezposrednio wystawiony do słonca tylko w cieniu był.Dwa dni temu dostał zupke z wołowinką i chyba raczej bym ją winiła.Dzisiaj sie dowiedziałam,ze dzieci uczulone na białko mleka krowiego nie powinny jesc wołowiny i cieleciny bo uczuli 
dziewuszki kochane jestescie.Sciskam każda z osobna.
Pojechałam jeszcze z Olim do dermatologa wieczorem,powiedziała ,ze reakcja na słonce prawdopodobniedała masci i balsamy
Odejrzała moje plecy i stwierdziła,ze to nie półpasiec bo są same krosty ,a rumienia nie mai jesli nie swedzi i nie boli to napewno nie półpasiec
Wiecie co zastanawiam sie czy to faktycznie słonce.Wczoraj nie był bezposrednio wystawiony do słonca tylko w cieniu był.Dwa dni temu dostał zupke z wołowinką i chyba raczej bym ją winiła.Dzisiaj sie dowiedziałam,ze dzieci uczulone na białko mleka krowiego nie powinny jesc wołowiny i cieleciny bo uczuli
Wczoraj bylo troszke tylko na nózce ,a dzisiaj jest cały wysypany.
Sorki ,ze smęcę ale WYSIADAM JUZ
My od dzisiaj śmigamy 210ml dwójki.

Drugie pranie się robi, a ja chyba muszę chałupę ogarnąć, M ścina trawę![]()