reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam

My od 9 juz na dworku,zakupy i drzemka pod drzewkiem.

Aga23 szczęśliwej podróży i udanego pobytu w PL
jola najlepszego dla Olusińskiego
Tysiolek będzie dobrze, za chłopami nie trafisz..;-)
Sylwia półpaśća miała moja kumpela na brzuchu, tylko to nie były zwykłe krostki tylko takie płynem wypełnione, nie bolało ale nie wolno tego przeziębić to jest chyba wirus ospy,i to cholerstwo lubi wracać.

Jak Młody wstanie to nad jeziorko :-)śmigamy Miłego Dnia

SYLWIA szczerze ja nawet nie wiem co to jest półpasiec:baffled:oby jednak to nie było to a Oliś kurcze lepiej niech wtedy unika słońca i filtruj go:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków :-)

Sylwia, mój dziadek ma półpaśca, boli go i nie umie tego wyleczyć :-(

Spotkanie udane, naprawdę fajnie było się spotkać, jakoś tak się zżyłyśmy, a dopiero teraz udało się spotkać od porodu.

Dziękuje dziewczynki za życzonka w imieniu mojego pokłutego synka:sorry2: Dostał igłą w obie nogi i lewą rączkę:no: AL na szczęście szybko przestał płakać a teraz smacznie zasnął po rozmowie z zabawkami (chyba się skarzył):tak:

100 LAT DLA OLUSIA I MAGDUSI !!!

hej

własnie była u Olinka pediatra:tak:

mały dostał uczulenia na całym ciele,jakbym go w pokrzywy wsadziła:-(dostał uczulenia na słońce.

Mamy dawac leki i smarowac jak najwyzszym filtrem:tak:

Miała któraś PÓŁPASIEC????????????????????????????????????????????????????????

Pani doktor obejrzała moje chrostki na plecach i stwierdziła ,ze podobne do półpasca i ze skoro mialam zapalenie gardła to jestem osłabiona i to mi wylazło.Półpasiec podobno okrutnie boli,a mnie nie boli nie swędzi i dlatego pytam,grozne to badziewie?????????

jak nie urok to przemarsz wojska,wykończyc sie mozna:no:

Sylwia - groźne, bolesne i ciążko wyleczyć, moja babcia leczyła rok i trzeba uważać żeby nie przeziębić, ale jak Cię nie boli to wątpię czy to półpasiec, wiem że swędzi tak jak krosty przy ospie.

reklama
Nadia cieszymy się!!!

Ok, przyjęłam do wiadomości, lecę trzepać dywan ;-)

podziękował za powitanie :-D:-p

ile można bawić się workiem po pieluchach?
chyba już z godzinkę go gniecie:-)

Sylwia moja mama miała połpaśca plamy czerwone i bolące mięśnie tam i to niestety zaleczysz, ale cholerstwo wraca co jakiś czas:baffled:

sto latek dla wszystkich solenizantów, których ominęłam jak nie wyrabiałam :tak: no i dzisiejszych:-)

co do spania na brzuszku u nas się zaczęło z tydzień temu i tak właśnie zaczęła zasypiać, ale później chcę się przewrócić na plecki ale nie może bo jest tak zaspana, że co podniesie głowę to zaraz jej spada to jej pomagam i myk na plecki i chrap:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry