Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tulamhe Dziewczyny :-)
ja od samego rana dołas...mega kłótnia z M.... doszlismy tylko do wniosku ze ..nie jest międzynami dobrze... :-(
nie mam jakoś natchnienia dzisiaj do pisania...
Morka najlepszego dla Buni :-)

hehe Dominiś też tak mi spałHej dziewczyny!
Moja Ania wcale na brzuchu nie chce spać. Woli na boczku albo na pleckach. Julka za to była brzuszkowa i do tej pory układa się w nocy w różne dziwne pozycje, np na brzuszku z tyłkiem w górze i tak śpi :-)

Alanek uwieeeelbia na boczku i jak zasypia to lepiej położyć go na boczek i od razu ziuśkamy a potem sam przewraca się a to na plecki a to na boczekWitam się, tylko na chwilkę, bo jutro do pracy, ale mam pytanko, czy nasze dzieci mogą przespać całą noc na brzuchu, Miki zasnął tak pierwszy raz i nie wiem czy go przekręcać, a Hubert wcale nie spał na brzuchu?

uuu ciężko z tymi zębolkamiTo moje ostatnie chwile tutaj bo zaraz padnę i nie powstanęJak żem przeżyła nie wiem ale takiego niedobrego dziecka jeszcze nie miałam jak dzisiaj . Tatuś wysiadł i ja też
Stęki , kwęki w wózku ryk jakby ją ze skóry obdzierali. Do południa było nawet ok ale potem jak się zaczęło to
Mleko bo wylałam, kasza wyrzucona ( odpuszczam ją już zupełnie
) za to jakiś słoik jabłka z kaszą manną się uchował i wszamawała
Wszystko na nie, nawet w kąpieli ryk ( pierwszy raz!) . Macam dziąsła i przestaje kwękać i jękać więc chyba zęby
Sukces tylko taki że do snu bujałam ją 1,5h i zasnęła a potem przemyciłam ją do jej łóżeczka i narazie śpi jak zabitaJak ją położyłam tak leży
Nie nadrobiłam wszystkiego:-(
Minnie dzięki:-)

, ale to i tak mega postęp, nie ma wściekania się i histerii jak to niegdyś bywało....