reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

witam, ja dzisiaj pisze od rodziców bo siedzimy tu od rana :) Zostawiłam Mateuszka z rodzicami i pojechałam sobie na zakupy. Kupiłam sobie bluzke i spodnie zeby jakos w mairę wyglądac jak za tydzień pójde do pracy. Juz się tego boję i śni mi sie to po nocach :(

Tysi, sto latek dla Amelki, niech rośnie duża i zdrowa, buziaczki dla niej!!!!!!

Jeśli chodzi o spanie to Mati zasypia w naszym łóżku przeważnie sam po kąpieli (czasem się zdarza że musze koło niego poleżeć) potem przenoszę go do lóżeczka i spi w nim do 6 rano. Wtedy biorę go do siebie, daję butlę i przewijam i czasem jeszcze z godzinkę sobie dośpimy :)

reklama
Kupiłam sobie bluzke i spodnie zeby jakos w mairę wyglądac jak za tydzień pójde do pracy. Juz się tego boję i śni mi sie to po nocach :(

Rany, mam to samo. Stres mnie zżera. Też muszę zrobić przegląd szafy, bo nie mam w co się ubrać, gdyż okropnie schudłam i ciuchy wiszą na tyłku nieapetycznie.

Dzięki dziewczyny za życzenia dla Amelki oczywiiście wszystki buziaki przekazane od e-ciotek :-)

Klara, Gosia... a czy u Was teraz tez grzmi? (lokalizuje skąd burza nadchodzi hehehe ;-) )

no własnmie a ja tak czekam na burze a tu nic , u mnie tez po grzmiało, pokropiło i cisza :-( jaaaaa chce burze, uwielbiam burzyska !! :-)

Hej Tysi, mój M uwielbia burzę :) Ja nieee, ja się boję i cieszę się z takiego obrotu spraw :) ale deszcz mógłby popadać bo duchota...

reklama
Hej HeJ Hej
Wróciliśmy z wakacji cali i zdrowi. Dwa dni padało ale na plaże i tak chodziliśmy a trzy dni słonko, Kisiowi najbardziej podobały się fale i "mówił" do nich gigigigi:) Ogólnie nasze pierwsze wakacje się udały:)

Wybaczcie ale nie dam rady nadrobić całego tygodnia.
Udanej niedzieli dla wszystkich.

Do góry