reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Beti fajnie, że chrzciny udane....

Laski wybaczta że nie odpiszę, ale czasu nie mam chwilowo i ja tylko na moment - mamy ząb, dolna, lewa jedynka, dobrze że mam Kajowe kulki homeo.....matko ryczę ze wzruszenia i zaraz Wam piszę i spadam...ale u C nici dziś ze spania w dzień tak płakał bidulek.....wtedy w nocy też musiało być to...

Malwina, nie chcę, żeby nas po prostu mylili :-)

Kurde, chciałam myć okna i burza przyszła. W sobotę to samo. Pewnie, jak wena na okna mi przejdzie, to pogoda się zrobi ;-)

Ostatnia edycja:
SercaDwa ja się zastanawiam czy twój mały nie za mało pije - to też może być powód.

Klara - super, gratki

Ostatnia edycja:
Niestety podawałam śliwki i inne specyfiki.W ogóle przez 4 dni był na samym cycu a teraz tylko rozluźniające stolce dania.Dziś dałam czopa:-(Kupka jest!
(zielona -ale może po szpinaku).I duuużo daję picia...właściwie co chwilkę i teraz robi po bobeczku co chwilkę,także Kaja chyba masz rację ,może mieć za mało płynów.

Najważniejsze, że się ruszyło.
Pomyślałam też o ruchu... o przebywaniu na brzuszku, to rusza perystaltykę jelit, gdzieś wspomniałaś, że dużo spacerujesz - może się myle bo to było kiedyś ale pozwalaj mu jak najwięcej odkyrwać świat, turlać się pełzać, - wówczas też może lepiej będzie pracować brzuszek. No i płyny!
Będzie dobrze ;)

serca dwa moja kiedys tez 5 dni nie robila kupci i dalam ejj surowe jabuszko odrazu pomogo. bylysmy sie wazyc waymy juz 7.500 ale okazalo sie ze beda musieli pobrac malej krew bo w ksiazeczke zdrowia nie wpisali w polsce jej czy miala pobierana krew i czy nie posiada zadnych chorub mowia ze trzeba a ja nie przypominam sobie zeby w polsce sparawdzakli mojej malej krew. az sie boje:szok:

reklama
Mama z Milton, jakich chorob? Chodzi o fenyloketonurię i inne? Gdzie Ty rodzilas? Oszczędź małej bólu. Jeśli rodziłaś w Polsce, poproś ośrodek, do którego należałaś albo znajomego lekarza o potrzebny papier, bo badania pewnie robiłaś. W książeczce zdrowia powinno być.

Do góry