Pasibrzuch
Fanka BB :)
Tysi, mnie też było dzisiaj słabo i niedobrze, pewnie od tego bólu głowy.
Edit:
Szukałam skoków i znalazłam 22-26 tydzień lęk separacyjny. Nie wiem, czy dzieci nie mają teraz skoków, bo moja też budzi się w nocy. Wczoraj o 21.30 i 23.30 z płaczem, musiałam poprzytulać, pobujać i dopiero przeszło (za pierwszym razem myślałam, ze głodna, ale nawet pół butelki nie wypiła i zasnęła leżąc na mojej piersi). Przedwczoraj też się obudziła.
Edit:
Szukałam skoków i znalazłam 22-26 tydzień lęk separacyjny. Nie wiem, czy dzieci nie mają teraz skoków, bo moja też budzi się w nocy. Wczoraj o 21.30 i 23.30 z płaczem, musiałam poprzytulać, pobujać i dopiero przeszło (za pierwszym razem myślałam, ze głodna, ale nawet pół butelki nie wypiła i zasnęła leżąc na mojej piersi). Przedwczoraj też się obudziła.
Ostatnia edycja:

kurcze,jakis mało cierpliwy ten instruktor,jak cos mi sie nie uda to normalnie głos podnosi i sie drzec zaczyna,nie podoba mi sie to.Moze ja powinnam umiec jezdzic przed zapisaniem sie na kurs co
jak bedzie tak dalej .to dzwonie do własciciela szkoły zeby mi zmienił instruktora.W koncu płace za to zeby mnie jezdzic nauczył ,a nie sie wydzierał