hej Dziewczyny :-)
i skończyło sie dobre - Mmiał 4 dni wolne i teraz do soboty w pracy :-)
a dzisiaj na 20.00 idziemy sobie ze znajomymi do kina na ten film o Facebooku jak powstał - kumpela za darmo bilety skąś dostała :-) to nie pogardzimy :-)
a wiecie nad czyms ie zastanawiam, jak rozwiazać sprawe wszystkich świetych - kurcze nie mam nosidła i nie wiem jak na cmentarzach sobie poradze bo bedzie kupa ludzi i z wózkiems ie przepyhac? zabieracie Małe na cmenatrze ?
Sel niezazdroszcze - ja bym chyba zawału dostala ze strachu - kurcze idz do lekarza, może jest jakis powód. ale czytałam w jakiejść ksiązce ze niektóre dzieci tak maja i z czasem to przechodzi ale nie musi to być spowodowane jakąś nieprawidłowością !
Rox jeden wolny dzionek od nauki nie zaszkodzi hihi ;-)
a ja sie biore za robote - póki nie mam swojej pracy to sie zajmie M firmą, tzn musze powyszukiwac w poznaniu adresy osiedli, spółdzielni, biurówców, przygotowac oferte i pobawie sie w przedstawiciela handlowego. jak mam siedzieć bezzynnie w domku to pomoge rozwijac sie M :-) a nóz jakiś kolejny obiekt wpadnie do sprzatania :-)
Sylwia ja zawszena ból garła uzywam tantum verde lub sa takie fajne homeopatyczne tabletki do ssanie - takie małe białe i co 2 godziny jedną sie ssie - mnie to zawsze pomaga ! - jak znajde opakowanie to Ci przesle nazwę :-)