Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak w ogole, to myslalam o Tobie dzis, podczas nieprzespanej nocy. Musisz cos zrobic z tym wymuszaniem cycka na spacerach, bo sie wykonczysz. Mloda tez nie znosila jezdzic w duzym wozku - mamy x-landera. Od wrzesnia musze codziennie zawozic mloedgo do szkoly. Dostalismy zwykla spacerowke. Nie jest moze idealnie, ale mala nie wrzeszczy, jak miala to w zwyczaju czynic wczesniej. Staram sie ja przetrzymywac w wozku, kiedy jej sie cos nie podoba. Jesli widze, ze ewidentnie bedzie afera, zatrzymuje sie, pokazuje zwierzatka, drzewa, opowiadam z wiekszym zaangazowaniem.Sel, my z M to lubiliśmy sypac mięskiem, zwłaszcza po piwku. Ale odkąd jesteśmy razem nałożyliśmy sobie zakazy i w domu mnie klniemy, Chyba, że np. mnie wkurzy moja rodzinka, to ręka noga mózg na ścianie ;-) ja choleryczka jestem i to pomaga :-)
, ja na to : no sory ja wróżka nie jestem i skąd mam wiedzieć że masz w szafce brudne spodnie, brudne łachy kładzie sięw koszu w łazience i wtedy piorę, a on: tak o mnie dbasz, i wyszedł do pracy a ja się nie odzywam, super poranek