czechow
Fanka BB :)
Topoleczka - ja bym bardzo chciała by trochę przystopowała bo jadę na rezerwie - generalnie w nocy nie wiem jak się nazywam - mała przez to wszystko przestaje umieć sama zasypiać i trzeba będzie znowu ją tego uczyć od początku. W dzień jest jak cię mogę, ślini się, gryzie szczoteczkę i jest bardziej marudna ale w nocy jest ciężko. A lekarz wcale się nie dziwi jak ją widzi (chodzimy raz w miesiącu na ważenie) tylko mnie informuje a tu się już coś dzieje, a tu spuchnięte a to coś tam srośtam (przepraszam za wyrażenia).
Pasi - pisałam Ci - Ty się ciesz że masz spokój. Im starsze dziecko tym (podobno) łatwiej i bezproblemowo mają wychodzić te zębiska.
Moja starsza pierwszego zęba miała w wieku ok. 8 miesięcy i też go tylko przez przypadek wykryłam bo przy myciu mnie ugryzła.
Pasi - pisałam Ci - Ty się ciesz że masz spokój. Im starsze dziecko tym (podobno) łatwiej i bezproblemowo mają wychodzić te zębiska.
Moja starsza pierwszego zęba miała w wieku ok. 8 miesięcy i też go tylko przez przypadek wykryłam bo przy myciu mnie ugryzła.