reklama

Styczniówki 2010 !!

Sorry :zawstydzona/y:, to mamy ten sam problem, jej też się porobiły gule, białe plamki na dziąsełkach są już od tygodnia i się przebić nie mogą, ta jedynka która dzisiaj wyszła to od razu cała normalnie duży ząb wystaje.

Stosujesz coś przeciwbólowego na dziąsła?

reklama
Bećka straszna tragedia, brak słów aż mi dreszcz prezszedł....smutno.... ze tez te maluchy sa takie delikatne i choróbska tak szybko postępują, masakra!!!!!

kaamaa, czechow u nas tez gula wielka na lewą , górna jedynkę bo prawa własnie wyszła, masakra straszna z tymi zębami, mały budzi sie z częstotliwością co 40 minut i masci nic nie dają, nic nie daje ale staram sie paracetamolu i innych leków nie podawac, viburcol tylko jak już wpadnie w kompletny , placzowy odjazd i tez mielismy taka nocke ze wylał tyle łez co przez całe swoje życie do tej pory:(

topoleczka ja kupiłam te drewniane z pchaczykiem ale jeszcze nie dotarły, czekam na sanki i na śnieg;)

Katia zapodaj koniecznie fotę szczeniaków

czechow faktycznie sporo u was tych białych perełek w buźce;)
mlodsza córeczka tez w takim tempie zabkowala?

ja wlasnie przezywam swoje bezsenne noce.. ale nie podaje malej zadnej chemii. Ewentualnie bobodent, jesli widze, ze jest zle..
Tyle ze u niej wlasnie 4 górne na raz idą.. dwie jedynki i dwie dwójki.. i podejrzewam,ze pierwsze przebija sie dwojki:)

ech.. meczy mnie juz ten mroz. dzis mąż miał wolne ze względu na pogode, swiecilo piekne slonce, ale bylo -16 i balam sie wyjsc na podworko.. a taka mielismy ochote zeby pokazac malej jak sie smiga po śniegu:) narazie tylko z okna go widziala,bo odkad spadl, temp. nie dochodzi nawet do -10:( wciaz jest mniej.. !:(

No ale ma to tez swoje dobre strony- z nudow zaczelam ja meczyc i ganiać z pchaczem i w koncu nauczyla sie przy nim chodzic:D wczesniej sie bała,bo za szybko jechal i nie nadążała :)

Cieplutkiej nocy, Mamuski:)

Czechow, Laura chyba bije wszelkie rekordy z tymi ząbkami!!!!:-) Powiedz jej, że pediatrzy mówią, żepowinno być tak;-):
images.jpeg
A nie, że jakoś szybciej:szok:

Nas zasypało wreszcie. Jest tak zimno, że u Małego w pokoju było rano 11,5 stopnia:szok: A paliłam w piecu wieczorem!Masakra.
Dziś pewnie spacerku nie zaliczymy...

reklama
U nas na razie zawrotna ilość 2 i 1/4 zęba :-D ale widzę, że druga górna jedynka lada dzień wyjdzie i już obie dwójki są w kolejce. Na szczęście ząbki idą u nas praktycznie niezauważalnie, przy dolnych 1,5 miesiąca się budziła z płaczem w nocy, ale przy tych górnych prawie wcale.

A gdzie zdjęcia szczeniaczków? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry