Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też zainteresowały mnie te preparaty, ale okazało się że żel na rozstępy, preparat do biustu oraz ten na opuchnięte nogi jest do stosowania od 4 MIESIĄCA, a ja dopiero jestem w końcówce 11 tygodnia![]()

hihihi

(teraz po kłótni)

ale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.4 miesiąc jest chyba od 13 tyg 0 dni.też zainteresowały mnie te preparaty, ale okazało się że żel na rozstępy, preparat do biustu oraz ten na opuchnięte nogi jest do stosowania od 4 MIESIĄCA, a ja dopiero jestem w końcówce 11 tygodnia![]()

ale bardzo dobrze ja też jak z M się pogryziemy to szyko sie pogodzimy i wtedy mówie jaki on kochany 

Super, że już jesteście pogodzeni, tylko już się nie kłóćcie, bo dzidzia w brzuszku też przeżywa...Kobietki, już z męzem sie pogodziłamhihihi
Ale na prawdę ostro się pogryźliśmy....
Ale on jest kochany(teraz po kłótni)
Dziękuję kobietki za słowa otuchy :-)
A co do rozstępów to tak szczerze mówiąc ja nie mam praktycznie żadnych, tzn teraz nie mam, jak urodziłam to calutki tyłek miałam w rozstepach i po 2 krechy na piersiach. Aż w sumie dziwneale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.

lekarz twierdził, że to przez zrosty na macicy...ale mi się wydaję, że to nie jest to
to znaczy ja nie wiem, ale jak mnie boli, to takie twarde te podbrzusze, sama nie wiem co mam myśleć.....
takie uroki mieszkania w małej miejscowości. On jest ordynatorem szpitala i w ogóle najlepiej leczy...jakoś przeżyję, a potem pojadę z mamą na takie dobre USG

Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest![]()