• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
też zainteresowały mnie te preparaty, ale okazało się że żel na rozstępy, preparat do biustu oraz ten na opuchnięte nogi jest do stosowania od 4 MIESIĄCA, a ja dopiero jestem w końcówce 11 tygodnia :dry:

Ja zanim kupie cos to za tydzien, a wtedy bede konczyc 15 tydzien wiec wtedy to juz na pewno 4 miesiac bedzie:tak:

Kobietki, już z męzem sie pogodziłam :-D:-D:-D:-D hihihi:-D
Ale na prawdę ostro się pogryźliśmy....:zawstydzona/y:
Ale on jest kochany:-D (teraz po kłótni):-D:-D:-D

Dziękuję kobietki za słowa otuchy :-)
A co do rozstępów to tak szczerze mówiąc ja nie mam praktycznie żadnych, tzn teraz nie mam, jak urodziłam to calutki tyłek miałam w rozstepach i po 2 krechy na piersiach. Aż w sumie dziwne:confused: ale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.

SYLWIA ja jak długo siedze czy leże w tej samej pozycji to dokuczają ale nie tak mocno :tak:
ANIA hehe szybka jesteś:-Dale bardzo dobrze ja też jak z M się pogryziemy to szyko sie pogodzimy i wtedy mówie jaki on kochany :-D
NIKKI już wkleiłam:-)fajny ten wątek:tak:

Kobietki, już z męzem sie pogodziłam :-D:-D:-D:-D hihihi:-D
Ale na prawdę ostro się pogryźliśmy....:zawstydzona/y:
Ale on jest kochany:-D (teraz po kłótni):-D:-D:-D

Dziękuję kobietki za słowa otuchy :-)
A co do rozstępów to tak szczerze mówiąc ja nie mam praktycznie żadnych, tzn teraz nie mam, jak urodziłam to calutki tyłek miałam w rozstepach i po 2 krechy na piersiach. Aż w sumie dziwne:confused: ale tez mam zamiar coś stosować, to że po 1 ciązy nic nie mam, nie musi oznaczać, że po drugiej też mi poznikają.
Super, że już jesteście pogodzeni, tylko już się nie kłóćcie, bo dzidzia w brzuszku też przeżywa...

Kobitki ja z M wybieramy się na zakupki bo moja lodówka woła jeść no i kurka synek ma tyle zabawek że musze jakieś koszyki kupić do nich bo walą się wszedzie:dry:

Tak szybka kłótnia, szybkie pogodzenie się:-D
A mnie znów boli te podbrzusze......:baffled: lekarz twierdził, że to przez zrosty na macicy...ale mi się wydaję, że to nie jest to:baffled: to znaczy ja nie wiem, ale jak mnie boli, to takie twarde te podbrzusze, sama nie wiem co mam myśleć.....:baffled:

Macy pisałąś o zmianie lekarza. Bardzo chętnie bym to zrobiłą, ale to jest najlepszy lekarz ze wszystkich, jacy tu są...:dry: takie uroki mieszkania w małej miejscowości. On jest ordynatorem szpitala i w ogóle najlepiej leczy...jakoś przeżyję, a potem pojadę z mamą na takie dobre USG:tak::tak::tak:

Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest:shocked2:

Ja to lepiej o swoich pleckach się wypowiadać nie będę. Mnię ciągle bolą, w zasadzie to głównie odcinek lędźwiowy. A nie daj Boże jak się nachodzę, to masakra...

Natomiast drugi dzień łapie mnie ból po prawej stronie podbrzusza - zaboli, minutka i przestaje - chyba coś się rozciąga, chociaż sama nie wiem. Z pierwszym dzieckiem to człowiek zielony jest zupełnie. Pobolewa was coś czasem?

patrysia86: Żeby mi tak ktoś zakupy zrobił, bo zaraz zostanienam żarówka w lodówce;) ehh Ale jutro jedziemy do teściowej, to przynajmniej nie będę musiała obiadu robić...

ania98765: Dobrze, że już wszystko dobrze:)

reklama
sylwia100 Dziewuszki ,a czy bola was plecki?bo mnie od paru dni pobolewaja i nie wiem czy to od lezenia czy cos nie tak jest Mnie czasami pobolewaja i to dosc mocno ale to jest nic przed wczoraj i wczoraj tak mnie prawe biodro bolało ze szok moj C cały spacer sie zemnie smiał bo to co chwile sie zatrzymywałam a to co moment ałć ałaj itd :) Powiedzial ze jak niezaczne ćwiczyć to bedzie zle. No i co musze cos zaczac robić. A co do rostępów moja siostra cała ciąże używała oliwki bambino ma tylko 4 rozstępy 2 po lewej i 2 po prawej stronie pępka. A ja juz sie zaopatrzyłam w oliwke z Rossmanna babydream 300 ml kosztowało chyba 8 zł ma delikatny przyjemny zapaszek i juz ja stosuje bo brzuszek juz jest a skora dość mocno mi sie juz ponaciągała no i piersi duzo wieksze niz przed ciążą. Stosuje ja codziennie po kąpieli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry