reklama

Styczniówki 2010 !!

Hello

U Nas tak samo J łapie się za rączkę od piekarnika podciąga się i stoi, ale na szczęście kurki od gazu jej nie interesują.

Mamy kolejny ząbalek. :-)

Wasze dzidziołki piją same trzymając w dłoniach butelkę/niekapek?

reklama
kama- zosia niestety nie potrafi pić sama . tzn pić pije, ale nie potrafi przechylić kubeczka na tyle,żeby jej coś poleciało :)

Witam sie poranna porą ;) u mnie mąż dzis nie pracuje, zośka w nocy nam dała wycisk- obudziła się po 1ej i trzeba było się z nią bawić 2 godziny prawie, a pobudkę zrobiła nam o 6ej. Na szczęście przekupiłam mężusia i z nią siedział,a ja mogłam do 8ej pospać :sorry2:

Witam

Za oknem ponuro i cały czas sypie , masakra jakaś

U nas nocka koszmarna, pobudki dosłownie co godzinę!!!!:szok:Pewnie kolejne zębiska idą

U nas Zuzia sama trzyma sobie butelkę i to już baaaaaardzo długo.

witam i ja rano, głowa mi peka pewnie przez pogode. moja julcia tez wszedzie włazi i jest z tych co upadki ja nie ucza. Spadnie z 10 razy i dalej swoje. moja córcia nie pije sama, nie umie se przechylic do picia.Miłego dnia kobitki :-)

Heh, hej!
U nas sypie śnieg, wieje wiatr, jest ponuro i zimno, brrrrrrrr!
Bartosz jak chce to umie pic i z butelki i z niekapka, ale najczęściej mu się nie chce, a butelkę traktuje jak zabawkę i chlapie tym co jest w środku - to najfajniejsza zabawa.

Miłego dnia wszystkim!

Esz dupcia wołowa - wczoraj nie wyszłyśmy bo wiało tak jakby miało głowe urwać a dziś też nie wyjdziemy bo śnieżyca za oknem... normalnie już po ścianach chodzę....wrrr...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry