• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześc laseczki !!! Właśnie przed chwilką zalogowałam się na tej stronie .:-)
Moja (mam nadzieję) córcia urodzi się najprawdopodobniej 2 stycznia 2010 r.
Już nie mogę się doczekac tego momentu :-) . Widzę, że większośc z Was ma ten sam kłopot co Ja - mianowicie CIASNE UBRANIA . Jeśli mogę podzielic sięz Wami Moimi problemami to niestety bardzo urósł Mi tyłek i niestety nie mieszczę się w stare spodnie więc noszę teraz tylko luźne dresy :wściekła/y: , jedno co Mnie cieszy to fakt posiadania większych piersi :-) dobrze że w modzie są teraz tuniki hihi
Mam nadzieję, że będę mogła z Wami troszkę poklikac . Pozdrawiam serdecznie :*

reklama
Już nie mogę się doczekac tego momentu :-) . Widzę, że większośc z Was ma ten sam kłopot co Ja - mianowicie CIASNE UBRANIA . Jeśli mogę podzielic sięz Wami Moimi problemami to niestety bardzo urósł Mi tyłek i niestety nie mieszczę się w stare spodnie więc noszę teraz tylko luźne dresy :wściekła/y: , jedno co Mnie cieszy to fakt posiadania większych piersi :-) dobrze że w modzie są teraz tuniki hihi

Witam serdecznie:-)

A ja od przyszłego tygodnia będę chodziła na cwiczenia dla kobiet w ciaży. Czy któraś z Was chodzila na takie zajecia?To nie jest szkoła rodzenia. Bardzo się ciesze, bo nie lubię się nudzić.zAgatka za minutę wyciągam ciasto:-D
Smacznego:-), a z czym w końcu zrobiłaś?

Gratuluję córuni , która zmienia na statystyki co do wiadomości o płci na 2:3 na rzecz bab:-):-):-)

Dziękuję :-)
Wiecie zastanawiam się tylko jak ta Moja córcia będzie miała na imię .
Możecie Mi zdradzic czy Macie już imionka dla Swoich dzidziusiów ?
Jak tak to jakie, bo Ja to w chwili obecnej nie mam żadnego pomysłu :zawstydzona/y:

Dla mnie te pasy są do niczego, bo akurat moje spodnie po rozpięciu zsuwały się przy każdym pochyleniu czy siadaniu i w ogóle przy chodzeniu.... Najlepsze są spodnie ciążowe, bo w nich ten pas jest doszyty i wszystko się trzyma.

Zamówiłam sobie kilka ciuszków z firmy HappyMum i w poniedziałek ma kurier przynieść, czekam niecierpliwie. Oczywiście wszystko najpierw w sklepie przymierzyłam, ale np. ta sama spódnica w sklepie 140 pln a na stronce tej firmy 79. Niezła różnica.

kurcze mam nadzieję, że będzie ok, bo właśnie się skusiłam na trzy ciuszki z Happy Mam, a pierwszy raz kupuję na odległośc mam tylko nadzieję, że się nie wkurzę:tak:jak by co będzie na Ciebie Nikki;-):-D

ja własnie rozmawiałam z mężem i jutro jedziemy kupić mi jakieś luźniejsze bluzeczki :-D

dziewczyny macie jakieś sprawdzone przepisy z rabarbaru? kompot czy coś takiego...
mam na ogrodzie już tego tyle że muszę z niego coś zrobić:-D

Dziękuję :-)
Wiecie zastanawiam się tylko jak ta Moja córcia będzie miała na imię .
Możecie Mi zdradzic czy Macie już imionka dla Swoich dzidziusiów ?
Jak tak to jakie, bo Ja to w chwili obecnej nie mam żadnego pomysłu :zawstydzona/y:

u mnie będzie Julka lub Zosia:) a jeśli chłopiec-Adaś. Gdzieś tu był wątek z imionami-przejrzyj :-) troche tego jest,ale poradzisz sobie ;-)

reklama
Matko jak się najadłam, kolega przywiózł nam kaszankę własnej roboty jeszcze gorącą i nie mogłam się oprzeć no i chodzą za mną te placki ziemniaczane ale to chyba jutro bo już po 20.

Gratulacje dla nowych styczniówek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry