Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Stronkę sprawdziłam. Ładne rzeczy mają w tym HappyMum. Ja ostatnio zrobiłam zakupy w H&M i byłam zdziwiona, ile mają rzeczy dla kobiet w ciąży. Najbardziej polubiłam spódnicę dżinsową, jest taka wygodnaA we wrześniu jeszcze pojadę po dżinsy, bo takie materiałowe i bojówki mam jeszcze z poprzedniej ciąży.
Ja też latam w ciążowych albo w dresach.:-)
Właśnie wyszedł ode mnie mój wujek jest lekarzem (specjalista chorób wewnętrznych) i okazało się że posiada w domu aparat USG. :-):-):-)Umówiliśmy się na przyszły tydzień, jedziemy popodglądać dzidzie w warunkach domowych, na spokojnie i tyle ile będę potrzebować. Już się cieszę, bo choć to nie ginekolog to wiele lat robił USG jamy brzusznej i ciąży więc będę pytać ile wlezie i może podejrzymy co tam kryje między nóżkami. A już sie martwiłam, żę będę musiała czekać do 25 sierpnia.:-):-):-):-):-):-)
Cześc laseczki !!! Właśnie przed chwilką zalogowałam się na tej stronie .:-)
Moja (mam nadzieję) córcia urodzi się najprawdopodobniej 2 stycznia 2010 r.
Już nie mogę się doczekac tego momentu :-) . Widzę, że większośc z Was ma ten sam kłopot co Ja - mianowicie CIASNE UBRANIA . Jeśli mogę podzielic sięz Wami Moimi problemami to niestety bardzo urósł Mi tyłek i niestety nie mieszczę się w stare spodnie więc noszę teraz tylko luźne dresy, jedno co Mnie cieszy to fakt posiadania większych piersi :-) dobrze że w modzie są teraz tuniki hihi
Mam nadzieję, że będę mogła z Wami troszkę poklikac . Pozdrawiam serdecznie :*
kurcze mam nadzieję, że będzie ok, bo właśnie się skusiłam na trzy ciuszki z Happy Mam, a pierwszy raz kupuję na odległośc mam tylko nadzieję, że się nie wkurzęjak by co będzie na Ciebie Nikki;-)
![]()

Dziewczyny ratunku, zostało półtora tygodnia do urodzin mojego M, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent. Pomóżcie, może podrzucicie jakiś pomysł![]()
Za pozno sie obudzilam na bardziej wyszukany prezent.wow to super:-) a co do wieku ciąży hmm to nie wiecie kiedy serduszkowaliście na dzidziusia bo ja wiem dokładnie i dlatego wiem dokładnie że moje dzieciątko jest od kwietnia;-)
Dziewczyny ratunku, zostało półtora tygodnia do urodzin mojego M, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent. Pomóżcie, może podrzucicie jakiś pomysł![]()

do przemyślenia-dziękihe he niedawno mialam ten sam problem, ale bylam malo oryginalna kupilam whiskey ze szklankami w komplecieZa pozno sie obudzilam na bardziej wyszukany prezent.
Matko święta ale żeś sypnęłazAgatko, z takich uniwersalnych rzeczy dla faceta to skórzany portfel, etui na klucze, elegancki parasol, teczka skórzana na dokumenty, IPod, nowa fajna komórka, apteczne kosmetyki dla mężczyzn, elektryczna golarka, itd.....![]()
- dzięki, bo właśnie mi sie coś przypomniało

Wspominał coś jakiś czas temu, że chce sobie kupić, ale ja nie wiem czego mam szukać

Nie mam pojęcia co to może być, ale jakbyś w jakimś Media Markcie zapytała, to doradzą i jeszcze zdążysz taniej na np. allegro zamówić.do przemyślenia-dzięki
Matko święta ale żeś sypnęła- dzięki, bo właśnie mi sie coś przypomniało
Nie wiecie może jak nazywa sie takie urządzenie jak mp3 które się podłącza do zapalniczki samochodowej i słychać w głośnikach-czy jakoś tak????Wspominał coś jakiś czas temu, że chce sobie kupić, ale ja nie wiem czego mam szukać
![]()
.

. Co do wątróbki, to nie wierzę, że jedzona sporadycznie może zaszkodić.