reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosia ale Ci zazdroszcze :-D

Moja niestety po 9 dniach wraca. A mam tyle roboty w domu, że aż sama nie wiem za co się zabrać a mamuśka to niezłą pedantką jest i zaraz będzie marudzić, że bałagan i że nie tak jak ona robi... :dry:

Black Wizard, no to masz sobotę z głowy, zresztą Cię podziwiam, ja bym zwariowała, jakbym miała mieszkać z mamą, już po 3 roku studiów się wyprowadziłam, bo chciałam żyć po swojemu, a było ciężko, bo dziennie studiowałam, zajęcia całymi dniami a w weekendy praca.....

wiem czytałam, że najpierw mierzyłaś w sklepie na żywo ja się zmierzyłam wzdłuż i wszerz po pięć razy:tak: no zobaczymy ryzyk fizyk, a też mi się spodobały właśnie tak bardzo:tak:

ale jaja:-) no to powiem Ci że u mnie identyko tzn. serduszkowanie było 13 kwietnia, a kiedy się zapłodniło to nie wiem, ale pamiętam, że to był właśnie lany poniedziałek:-) i tak nas zalało ...

Właśnie, szczęśliwy lany poniedziałek!!:tak::tak::-D

a odnośnie prezentu urodzinowego dla m. to ja może nie będe miała problemu, bo on jest ze stycznia, to wiecie jaki dostanie prezent... w naturze... :-D:-D:-D

To piękniejszego prezentu chyba sobie nie można wymarzyć...:tak:

reklama
WITAM:-)
a wczoraj w nocy to obudzilam sie kolo1 z takim bolem brzucha ze myslalam ze lzy mi grochem poleca... zwijalam sie na tym lozku - zaraz przy pomnial mi sie bol przy porodzie brrrr az mi ciarki przeszly... potem sie uspokoilo i znow...... a potem kolo 2 dostalam biegunki - mysle ze czyms sie zatrulam :sorry2:

ooo własnie tak samo ja miałam jak pisałam wam ból normalnie jak skurcz przy porodzie no i biegunka:baffled:na szczeście jest ok od tamtego momentu:tak:

BLACK hehe no tak laba skonczona :-D
NIKKI ja także pamiętam 21 kwietnia serduszkowanie(rano) a 23 owulka była (także rano):tak:

Niki pisałas wczoraj ,ze tez musisz brac kaprogest ja własnie tez go biore po 2 ampułki na raz 2 razy w tygodniu i jest problem bo podobno go juz nie produkuja i nie moznz nigdzie dostac.Moze mi lekarz w poniedzia,łek juz odstawi-zobaczymy,a z jakiego powodu masz go brac bo ja dlatego ,ze mam twarda macice:tak:

Niki pisałas wczoraj ,ze tez musisz brac kaprogest ja własnie tez go biore po 2 ampułki na raz 2 razy w tygodniu i jest problem bo podobno go juz nie produkuja i nie moznz nigdzie dostac.Moze mi lekarz w poniedzia,łek juz odstawi-zobaczymy,a z jakiego powodu masz go brac bo ja dlatego ,ze mam twarda macice:tak:
Już nigdzie kaprogestu nie ma w hurtowniach, także nie ma szans go dostać. Ja mam dostawać po jednej ampułce co 3 dni chyba, ze względu na zagrożoną ciążę.

reklama
Hej Kobietki.
Robię sobie wolną sobotę, nic nie będę robić, posprzątałam sobie wczoraj, a garami dzisiaj zajmuje się M. Będę leżeć odłogiem i patrzeć w sufit. SUUUUPER
a ja właśnie żałuję, że mój ma urodziny dopiero 29 grudnia, bo już nie mogę się doczekać mojego prezentu, któraś z Was chyba Ivi pisała o ciuszkach z nadrukami kupionymi na Allegro i tak sobie wydumałam świetny prezent śpioszki z napisem typu "jestem zajefajnym synuśkiem/ córuchną" i dla tatusia koszulkę z napisem " jestem zajefajnym tatuśkiem" czy coś w tym rodzaju jeszcze nad tekstem to pomyślę, bo mam kupę czasu, ale kolorek ten san żeby był i tak ich ubrać razem. Mój T. jest tak samo :-D"walnięty":-D jak ja więc nie będzie problemu żeby tak się ubrał;-)
:-D:-D:-D Szkoda, że nie wiem jeszcze czy to będzie synuś czy córeczka + wiskacz i po problemie:tak:

Witam wszystkie nowe i stare stycznióweczki. Troche nas tu wczoraj przybyło:-):-):-)
zagatko, taki wujek to skarb!!!
a odnośnie prezentu urodzinowego dla m. to ja może nie będe miała problemu, bo on jest ze stycznia, to wiecie jaki dostanie prezent... w naturze... :-D:-D:-D
:-DMoże ja też powiem, że prezent jest samorozpakowujący ale dopiero w styczniu:-)

Właśnie, szczęśliwy lany poniedziałek!!:tak::tak::-D
Według długości mojego cyklu, ja też owulację miałam w lany poniedziałek:-D

Wszystkim dziękuję za pomoc w wymyślaniu prezentu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry