reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wszystkie ciężaróweczki

widzę że sporo nowych przyszłych mamusiek;-) fajnie-im więcej nas tym lepiej;)
a ja wam powiem że od wczoraj mam jakiegoś dołka i chodzę i płaczę:-( każdy powód okazuje sie dobry np wczoraj w nocy ubzdurałam sobie że mąż mnie nie kocha, dziś rano że będę złą mamą, że nie będę potrafiła zajać się dzieckiem i tak chodzę i ryczę jak głupia mój M sie ze mnie śmieje:tak:
dzis wieczorekim na poprawę humoru przyjeżdza przyjaciółka i będziemy grilować :-D

reklama
Kochane bardzo wam proponuje film na you tube tytuł "16-letnia matka" jest tam 9 części każdy tak z 9 minut :tak:bardzo piekny ja z M go oglądaliśmy i się popłakaliśmy ach trafia do serc bardzo piekny:tak:

Witam wszystkie ciężaróweczki

widzę że sporo nowych przyszłych mamusiek;-) fajnie-im więcej nas tym lepiej;)
a ja wam powiem że od wczoraj mam jakiegoś dołka i chodzę i płaczę:-( każdy powód okazuje sie dobry np wczoraj w nocy ubzdurałam sobie że mąż mnie nie kocha, dziś rano że będę złą mamą, że nie będę potrafiła zajać się dzieckiem i tak chodzę i ryczę jak głupia mój M sie ze mnie śmieje:tak:
dzis wieczorekim na poprawę humoru przyjeżdza przyjaciółka i będziemy grilować :-D

nawet tak nie myśl, wszystko będzie ok i wszystkiego się nauczymy i będziemy super mamuśkami:tak:
Kochane bardzo wam proponuje film na you tube tytuł "16-letnia matka" jest tam 9 części każdy tak z 9 minut :tak:bardzo piekny ja z M go oglądaliśmy i się popłakaliśmy ach trafia do serc bardzo piekny:tak:
oglądałam cały film jak był w telewizji dobrze, że byłam sama bo ryczałam jak głupia:zawstydzona/y:

no, a dzisiaj mój mąż jest w domu, więc okupuje komputer i ja się nie mogę dopchać, żeby troche popisać z wami:-D:-D:-D chyba wywiesze jakiś grafik na kompie :)
tak mi narobiliście smaka na te placki ziemniaczane, że właśnie biorę się za smażenie;-) a do placuszków duszona wołowinka w sosie własnym z pieczarkami i surówka z kapusty kiszonej. mniam, mniam
i mam całą sterte prania po gościach.:-( Jak to dobrze, że już pojechali. HURA!!!:-):-):-):-):-)
a jutro jak będzie ładna pogoda to jade nad jeziorko:-D będe kibicować, jak moja druga połowa będzie łowić rybki:-D:-D:-D
Jak mi się uda dorwać jeszcze do kompa do się odezwe:-)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj miałam na obiadek szmurowana szyneczke do tego ziemniaczki i fasolka zalana przysmażoną bułką tarta ach mniam i tak się objadłam że ruszać się nie mogę a co to będzie jak brzusio będzie jeszcze duuuzo większy:-D:-D:-D bo ja ogólnie uwielbiam ziemniaczki z mięskiem jakoś zupami niemogę się najeśc:sorry2:

Ale mam rewolucję w brzuszku od wczoraj:-) Purka, pluska, przelewa się. Jakby jakieś bąbelki zaatakowały:-) Prawie cały czas. Takie dziwne uczucie.Nawet nie umiem opisać dokładnie:-D Też tak macie???
:-D PS Nigdy czegoś takiego nie czułam...

MORKA ja właśnie także czuje "TO" niekiedy np.dzisiaj rano sobie leżałam w óżku i na plecki się położyłam i czułam właśnie jak maleństwo sobie tam ruszało (nie wiem jak to opisać) ale sama nie wiem bo jednak jest malutkie maleństwo i są wody hmm no ale wiem czuje że "to popukiwanie" to moje maleństwo:tak:

MORKA ja właśnie także czuje "TO" niekiedy np.dzisiaj rano sobie leżałam w óżku i na plecki się położyłam i czułam właśnie jak maleństwo sobie tam ruszało (nie wiem jak to opisać) ale sama nie wiem bo jednak jest malutkie maleństwo i są wody hmm no ale wiem czuje że "to popukiwanie" to moje maleństwo:tak:

Dziwne uczucie baardzooo:-) a za pierwszym razem też tak miałaś???:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry