Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wiem, kiedy był sex, a kiedy owulacja, także nietrudno połączyć fakty...Dziendoberek, ja dopiero z pracy.
Tez zazdroszcze tym co ruchy czuja a skad wy wiecie kiedy zaplodnienie bylo bo ja nie mam zielonego pojecia a chcialabym wiedziecA teraz biegne kupowac bilety do PL
Milego wieczoru
A kiedy miałaś ostatnią @ i jak długie są Twoje cykle to sprawdzę ci kiedy była owulacjaDziendoberek, ja dopiero z pracy.
Tez zazdroszcze tym co ruchy czuja a skad wy wiecie kiedy zaplodnienie bylo bo ja nie mam zielonego pojecia a chcialabym wiedziecA teraz biegne kupowac bilety do PL
Milego wieczoru

A ja nie wiem kiedy byla ewolucjaNo ale mniejsza o wiekszosc, wazne ze sie udalo
![]()
dokładnie 15 serduszkowaliśmy i u nas wypadało to w środku owulacji i się udało za tym 1 razem
wiec nawet nie miałam po co sprawdzać owulacji na bierząco ;-)ale mam cichą nadzieje że może uda się w chłopca trafić bo według tego wypadało ze wieksze szanse są na chłopca ale życie pokaże i z dziewczynki się cieszyć będę mam sporo prześlicznych ciuszków i chętnie znowu w tych ślicznościach drugą córę zobaczę 
Jola zaszłaś w ciążę około Czw 30 kwi 2009 (owulacja);-)10.04 -ostatnia@ a cykle mam 30dniowe