reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kochane bardzo wam proponuje film na you tube tytuł "16-letnia matka" jest tam 9 części każdy tak z 9 minut :tak:bardzo piekny ja z M go oglądaliśmy i się popłakaliśmy ach trafia do serc bardzo piekny:tak:

patrysia86 kurde,ależ mi płakanko popłudniowe zapewniłaś :-) już dawno na żadnym filmie tak się nie popłakałam. nie można mi takich rzeczy pokazywać :-(

Zazdroszcze Wam dziewczyny,że już coś czujecie :-(ja z moim szczesciem pewnie w 20tygodniu się doczekam jakiegokolwiek puknięcia. Ale za to pojutrze go zobacze :-D mam wizyte i pierwszy raz idzie z nami mój D ;-)

Dziewczyny RATUNKU!!!, Nie umiem wkleić zdjęcia, faceci wybyli z domu a ja się męczę od 2 godzin , zawsze ich nie ma jak są potrzebni, te wszystkie opisy to dla mnie czarna magia może macie jakieś prostsze sposoby.:zawstydzona/y:

Dziwne uczucie baardzooo:-) a za pierwszym razem też tak miałaś???:-)

w pierwszej ciaży nie zwracałam na takie puknięcia uwagi nie wiedziałam że to to co tylko czekałam na kopniaczki gdzie czułam w 20 tc ale teraz już rozpoznaje :tak:

PAULA oj tak piękny film i na bank jak ktoś obejży to się popłacze ja z M popłakaliśmy się jest to wzruszający film ale piękny:tak:

Witajcie:-)
A ja dzisiaj zaniemogłam, cały dzień jak placek przeleżałam w łóżku z wyjątkiem robienia obiadu, tak się źle czuję. Zazdroszczę wszystkim mamą, które czują już ruchy swoich pociech, gratulacje:-D

Ja mam w karcie ciąży wpisane że powinnam poczuć po 28 lipca wiec mam nadzieje że wszystko ok i dzidziuś rośnie zdrowo bo jeszcze ruchów nie czuję :no:

ASIAX

Instrukcja wklejania zdjęcia przez FOTOSIK :
1.Wchodzisz na stronkę fotosik.pl
2.Klikasz na napis "Dodaj Zdjęcia"
3.Klikasz na napis "Przeglądaj" i wybierasz zdjęcie z komputera
4.Po wybraniu zdjęcia na dole klikasz napis "Wyślij"
....zdjęcie się wgrywa i pojawiają się kody
5.Szukasz napisu "Kody na forum dyskusyjne" i kopiujesz kod pod którym pisze Zdjęcie 500px na forum
6.Wklejasz kod w okienko na forum i zapisujesz

Instrukcja wklejania zdjęcia przez IMAGESHACK :

1.Wchodzisz na stronkę Imageshack.us
2.Klikasz napis "Browse" i wybierasz zdjęcie z komputera
3. Po wybraniu zdjęcia klikasz napis "Start upload!"
4.Kopiujesz link z dołu gdzie pisze "Hotlink for forums (1) "
5.Wklejasz w okienko forum i zapisujesz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry