G
gość 574
Gość
Hej dziewczyny!
Przez dwa dni miałam taką migrenę, że się do komputera nie zbliżałam
Myślałam, że mi głowa pęknie - i to wszystko po wizycie u teściowej - ta kobieta potrafi zagadać na śmierć - moja głowa tego nie wytrzymała
takie głupoty opowiada, że ręce opadają - np. że USG jest niedobre i żebym nie robiła i żebyśmy płci nie sprawdzali, bo po co na te USG chodzić... no i wróciłam do domu z takim bólem głowy migrenowym od tego gadania, że odjazd! W końcu wczoraj poratowałam sie paracetamolem i w końcu było ciut lepiej.
Co do ruchów dzidzi, to ja też nie myślę jeszcze - chuda nie jestem, pierwsze dziecko - jak nic będe czula dopiero po 20 tygodniu... ale co tam, jeszcze zdąrzy mnie nakopać dzieciątko
Miłej niedzieli wszystkim życzę!
Przez dwa dni miałam taką migrenę, że się do komputera nie zbliżałam
Co do ruchów dzidzi, to ja też nie myślę jeszcze - chuda nie jestem, pierwsze dziecko - jak nic będe czula dopiero po 20 tygodniu... ale co tam, jeszcze zdąrzy mnie nakopać dzieciątko

Miłej niedzieli wszystkim życzę!

A teraz biegne kupowac bilety do PL
ale ja wiem że miałam rano w czwartek bo czułam mocne kłócie i jak wstałam tak szybko się położyłam i musiałam poleżeć tak zabolało mnie tzn.mocno koliło tak więc wiem że wtedy doszło do zaplodnienia
Fuj