reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie dziewczyny :)
Ja tylko na moment bo zaraz lece obiadek robić. Pogoda dziś do d.... od wczoraj pada. Ale po obiadku jedziemy na kawke do kolezanki która 2 tyg temu urodziła synka. Kurcze ale jej zazdroszcze takiego bąbelka miec w domu (4400)jak sie urodził. Dobra lece papapapapa i buziaki
Niezly babel , ja tez patrze sie na mlode matki z zazdroscia juz bym chciala przytulic babelka.

reklama
Witam Dziewczynki w niedzielę, dziękuję za komplementy w imieniu swoim i brzuszkowego królika, pewnie poczytam dopiero wieczorem , muszę poprasować ciuchy przed wyjazdem, mam już urlop, a we wtorek na Mazury.
Mam nadzieję że będzie fajnie, ale będę za wami tęsknić.
Chyba się uzależniłam od forum, a wy jesteście dla mnie jak rodzina:-)
Do wieczorka kochane.

Życzę ładnej, słonecznej pogody na Mazurach. Też się tam wybieram na urlop ale dopiero 20 lipca, muszę jeszcze wytrzymać ten tydzień w pracy a potem mam 3 tygodnie laby :-)

Życzę ładnej, słonecznej pogody na Mazurach. Też się tam wybieram na urlop ale dopiero 20 lipca, muszę jeszcze wytrzymać ten tydzień w pracy a potem mam 3 tygodnie laby :-)[/QUOTE
ja tez ten tydzien i polska juz sie nie moge doczeac:confused:a dziewczyny co sadzicie o basenie w ciazy,ja mam problem z celuitem:no:mam go wszedzie a woda ekstra go wyciaga:tak:

Życzę ładnej, słonecznej pogody na Mazurach. Też się tam wybieram na urlop ale dopiero 20 lipca, muszę jeszcze wytrzymać ten tydzień w pracy a potem mam 3 tygodnie laby :-)

Z tego co wiem nie ma przeciwwskazań do kąpieli w basenie. Możesz się pluskać do woli.:tak:
to by bylo super jutro ide do gin.zobacze co mi powie a moze juz mi powie co bedzie chlopiec czy dziewczynka :sorry2:oby chlopak:tak:

kurka ja nie mam z kim cwiczyc nie stety a basen jest tani jak barszcz:-)no a za cwiczenia yogi bym musiala zaplacic 4 razy wiecej :baffled:

U nas jest taki program "Aktywne 9 miesięcy",zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu. Koszt tego 106 zł. Po urodzeniu też organizowane są zajęcia dla matek z dziećmi więc też pewno bedę chodziła:-D Za basen wyjdzie mi więcej.Ja też nie mam z kim chodzić ani tu ani tu, mam nadzieję ,że na miejscu jakieś znajomości się zawiążą, też byłoby mi milej i fajniej:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry