reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam Stycznióweczki, ja miło spędziłam dzień z mężem i synkiem, obiadek, spacer, jestem wykończona... Do jutra!!

Witajcie:-D
Ja dzisiaj też miło spędziłam dzień z mężem, obiadek, kino i potem spacerek chyba taki cztero godzinny. Ostatnio wogóle nie mogę spać i nie wiem czemu:wściekła/y:Niedawno wróciłam i ledwo co na nogach stoję więc mam cichą nadzieję na normalny sen po takim wysiłku:-D. Życzę wszystkim Mamuśkom kolorowych i spokojnych snów:-D

Witam stycznióweczki:-)

Wczoraj mieliśmy jechać na wycieczkę, ale niestety...:dry: została przeniesiona na następną niedzielę.
Szkoda...

Boli mnie ten brzuch...:dry: mam nadzieję, że to na prawdę nic takiego. Od kilku dni ja też zaczęłam czuję ruchy dzidzi :-) takie delikatne stuk puk:-) cieszę się :-)

Kaskag - kochana, dobrze, że to teraz:-)Ja za pierwszym razem rodziłam w sierpniu, a za drugim we wrześniu. To była masakra ósmy i dziewiąty miesiąc z upałami.

U mnie dziś słonecznie, zobaczymy jak długo?
Witam wszystkie na początku kolejnego tygodnia.

:-DJa niedziele też spędziłam przyjemnie.:-D rano trochę poryczałam, tak bez powodu, bo mi było smutno. Potem mąż wyciągnąl mnie nad jeziorko i do lasu i było super. Wróciłam padnięta i spałam jak niemowle:-D:-D:-D A teraz zmykam, robić jakieś porządki, zakupy, bo potem moja mamuśka przychodzi w odwiedziny i znów będzie miała sto tysięcy dobrych rad, brr:baffled::baffled::baffled:

Witam w poniedziałek, niestety wczoraj nie dałam już rady poczytać, jak moje dziecko okupuje komputer to już nie da rady się dopchać, tym bardziej że ma w perspektywie tydzień bez kompa.
Pisałyście na temat kopniaków, ja nie mam traumatycznych przeżyć, mój syn był delikatny, ale koleżanki owszem, jedna zwijała się z bólu i ryczała, a drugiej dziecko rozepchało żebra o 10 cm.

Gruba Żabo, w ciąży bliźniaczej to musisz zacząć szybko smarować brzuszek kremami na rozstępy, nie chcę straszyć bo może u ciebie będzie inaczej, ale mam 2 ciotki i przyjaciółkę po ciąży bliżniaczej i mają fałdy zwisającej skóry, strasznie żałują że wtedy nie było takich preparatów, ale przy tak dużym rozciągnięciu, nie wiadomo czy jest możliwość powrotu skóry na swoje miejsce.

reklama
cześć dziewczyny :) ja pierwszy dzień na L4 :tak:obudziłam się ze złym humorem bo mialam złe sny w nocy:-(
ale teraz piję kawkę i jem leczo z cukini na śniadanie (marząc o śledziach w occie....) i jest mi trochę lepiej:tak:
wczoraj też miło spędziliśmy dzień :tak:moje kochanie przykręcałol fronty do kuchennych szuflad, a ja trochę się leniłam, trochę sprzątałam i duużo gotowalam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry