Mam pytanko do dziewczyn które bira luteine dopochwowo -czy wam pózniej tez wylatuje taka jakby woda mleczna po tych tabletkach?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pytanko do dziewczyn które bira luteine dopochwowo -czy wam pózniej tez wylatuje taka jakby woda mleczna po tych tabletkach?![]()

no i teraz jak na razie ciągle boli...złapie, potrzyma, potem puści...W pierwszej ciąży też miałam takie skurcze, ale w 6-tym miesiącu, a teraz? 4 miesiąc i skurcze. Mam wizytę na 21:30, lekarzowi nie uśmiechało się, ale na szczęscie zgodził się mnie przyjąć. Nie wiem co to będzie...jestem tak strasznie zmartwiona:-(Ania ja nie mam skurczy tylko czuje jak mi sie napina macica i puszcza,alemni to nie boli tylko takie głupie uczucie.Pytalam lekarza o to to powiedział mi ze wazne ze macica cały czas nie jest twarda ,a od czasu do czasu ma prawo sie napiac.Wolalabym zeby sie nie napinala bo nie jest to miłe i od dzisiaj zaczynam magnez brac-moze przejdzieWitam...ja w bardzo złym nastroju:--
-(
Od wczoraj mam takie dosyć mocne skurcze:--
-(Wczoraj byliśmy z mężem nad jeziorkiem i na spacerku, no i jak wróciłam to przez ponad pół godziny łapały mnie skurcze. Złapał...potrzymał minutkę i puścił, potem 10 sekund przerwy i znów. Wzięłam sobie 1 nospę i przeszło, myślałam, że juz ok będzie. Ale niestety dziś od rana znów
no i teraz jak na razie ciągle boli...złapie, potrzyma, potem puści...W pierwszej ciąży też miałam takie skurcze, ale w 6-tym miesiącu, a teraz? 4 miesiąc i skurcze. Mam wizytę na 21:30, lekarzowi nie uśmiechało się, ale na szczęscie zgodził się mnie przyjąć. Nie wiem co to będzie...jestem tak strasznie zmartwiona:-(
Mnie to boli, to fakt to takie napięcie, dośc mocne, a towarzyszy temu ból podobny do okresu i cały brzuch mi się napina i jest twardy. To jest identyczne jak wtedy z córką:-( kurde no martwię się :-(
Hej baby -Kubiaczka gratulacje,Kopciuszek trzymam kciuki.U nas duszno i goraco nie ma czym oddychacMój m na urlopie i nie mam jak za bardzo zagladac.Mam pytanko do dziewczyn które bira luteine dopochwowo -czy wam pózniej tez wylatuje taka jakby woda mleczna po tych tabletkach?
![]()
A wogule po luteinie powinnaś około godziny poleżećWitam...ja w bardzo złym nastroju:--
-(
Od wczoraj mam takie dosyć mocne skurcze:--
-(Wczoraj byliśmy z mężem nad jeziorkiem i na spacerku, no i jak wróciłam to przez ponad pół godziny łapały mnie skurcze. Złapał...potrzymał minutkę i puścił, potem 10 sekund przerwy i znów. Wzięłam sobie 1 nospę i przeszło, myślałam, że juz ok będzie. Ale niestety dziś od rana znów
no i teraz jak na razie ciągle boli...złapie, potrzyma, potem puści...W pierwszej ciąży też miałam takie skurcze, ale w 6-tym miesiącu, a teraz? 4 miesiąc i skurcze. Mam wizytę na 21:30, lekarzowi nie uśmiechało się, ale na szczęscie zgodził się mnie przyjąć. Nie wiem co to będzie...jestem tak strasznie zmartwiona:-(
nie przejmuj się czy lekarz ma taka mine czy taką najważniejsze że cię zbada bo jak masz tak jak piszesz to lepiej zbadać się niż później żałować trzymam kciuki 
Ja juz sie rano wystraszyłam ,ze to moze wody mi leca czy co ,ale pózniej pomyslałam o tej luteinie ze to ona ,ale zdziwiło mnie ze taka woda rzadka białasylwia, ja tak miałam na samym początku brania luteiny, ale od jakiegoś tygodnia już nic nie leci. Sama już sie zastanawiam, czy wogule ta luteina sie rozpuszcza, skoro nie wylatuje?A wogule po luteinie powinnaś około godziny poleżeć
.

Ja juz sie rano wystraszyłam ,ze to moze wody mi leca czy co ,ale pózniej pomyslałam o tej luteinie ze to ona ,ale zdziwiło mnie ze taka woda rzadka biała![]()
ale to pewnie po tej luteinie zawsze po lekach dopochwowych leci dlatego lepiej poleżeć