reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam...ja w bardzo złym nastroju:-(:-(:-(
Od wczoraj mam takie dosyć mocne skurcze:-(:-(:-(Wczoraj byliśmy z mężem nad jeziorkiem i na spacerku, no i jak wróciłam to przez ponad pół godziny łapały mnie skurcze. Złapał...potrzymał minutkę i puścił, potem 10 sekund przerwy i znów. Wzięłam sobie 1 nospę i przeszło, myślałam, że juz ok będzie. Ale niestety dziś od rana znów:no::no::no: no i teraz jak na razie ciągle boli...złapie, potrzyma, potem puści...W pierwszej ciąży też miałam takie skurcze, ale w 6-tym miesiącu, a teraz? 4 miesiąc i skurcze. Mam wizytę na 21:30, lekarzowi nie uśmiechało się, ale na szczęscie zgodził się mnie przyjąć. Nie wiem co to będzie...jestem tak strasznie zmartwiona:-(

Od wczoraj mam takie dosyć mocne skurcze:-(:-(:-(Wczoraj byliśmy z mężem nad jeziorkiem i na spacerku, no i jak wróciłam to przez ponad pół godziny łapały mnie skurcze. Złapał...potrzymał minutkę i puścił, potem 10 sekund przerwy i znów. Wzięłam sobie 1 nospę i przeszło, myślałam, że juz ok będzie. Ale niestety dziś od rana znów:no::no::no: no i teraz jak na razie ciągle boli...złapie, potrzyma, potem puści...W pierwszej ciąży też miałam takie skurcze, ale w 6-tym miesiącu, a teraz? 4 miesiąc i skurcze. Mam wizytę na 21:30, lekarzowi nie uśmiechało się, ale na szczęscie zgodził się mnie przyjąć. Nie wiem co to będzie...jestem tak strasznie zmartwiona:-(
Ania ja nie mam skurczy tylko czuje jak mi sie napina macica i puszcza,alemni to nie boli tylko takie głupie uczucie.Pytalam lekarza o to to powiedział mi ze wazne ze macica cały czas nie jest twarda ,a od czasu do czasu ma prawo sie napiac.Wolalabym zeby sie nie napinala bo nie jest to miłe i od dzisiaj zaczynam magnez brac-moze przejdzie

Mnie to boli, to fakt to takie napięcie, dośc mocne, a towarzyszy temu ból podobny do okresu i cały brzuch mi się napina i jest twardy. To jest identyczne jak wtedy z córką:-( kurde no martwię się :-(

Mnie to boli, to fakt to takie napięcie, dośc mocne, a towarzyszy temu ból podobny do okresu i cały brzuch mi się napina i jest twardy. To jest identyczne jak wtedy z córką:-( kurde no martwię się :-(

Aniu98765 mam nadzieję, że to nic poważnego. Dobrze, że lekarz zgodził się Ciebie przyjąć. Trzymam kciuki.

Hej baby -Kubiaczka gratulacje,Kopciuszek trzymam kciuki.U nas duszno i goraco nie ma czym oddychac:tak:Mój m na urlopie i nie mam jak za bardzo zagladac.Mam pytanko do dziewczyn które bira luteine dopochwowo -czy wam pózniej tez wylatuje taka jakby woda mleczna po tych tabletkach?:confused:

sylwia, ja tak miałam na samym początku brania luteiny, ale od jakiegoś tygodnia już nic nie leci. Sama już sie zastanawiam, czy wogule ta luteina sie rozpuszcza, skoro nie wylatuje? :confused:A wogule po luteinie powinnaś około godziny poleżeć
.

A my właśnie wróciliśmy z zabawy w basenie :-)jest u nas na wakacjach Julian który ma 7 lat co fajowo się bawili :-)no ale teraz czas na obiadek;-)

ajenka trzymam kciuki aby nie były nic groźne:tak: nie przejmuj się czy lekarz ma taka mine czy taką najważniejsze że cię zbada bo jak masz tak jak piszesz to lepiej zbadać się niż później żałować trzymam kciuki :tak:

sylwia, ja tak miałam na samym początku brania luteiny, ale od jakiegoś tygodnia już nic nie leci. Sama już sie zastanawiam, czy wogule ta luteina sie rozpuszcza, skoro nie wylatuje? :confused:A wogule po luteinie powinnaś około godziny poleżeć
.
Ja juz sie rano wystraszyłam ,ze to moze wody mi leca czy co ,ale pózniej pomyslałam o tej luteinie ze to ona ,ale zdziwiło mnie ze taka woda rzadka biała:szok:

reklama
Ja juz sie rano wystraszyłam ,ze to moze wody mi leca czy co ,ale pózniej pomyslałam o tej luteinie ze to ona ,ale zdziwiło mnie ze taka woda rzadka biała:szok:

to na pewno po tej luteinie bo wody to nie za szybko by było tak myśle:confused:ale to pewnie po tej luteinie zawsze po lekach dopochwowych leci dlatego lepiej poleżeć :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry