Anusia wklej ten link o wadze na wątek przydatne linki, bo na pewno jeszcze niejednej dziewczynie się przyda, ok?
ja wkleiłam już wcześniej i ten ogólny linki z tej strony i teraz wkleiłam ten od wagi
obok jakby ktoś miał problem ze znalezieniem go 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anusia wklej ten link o wadze na wątek przydatne linki, bo na pewno jeszcze niejednej dziewczynie się przyda, ok?
obok jakby ktoś miał problem ze znalezieniem go 
Gosiu, super, dziękuję!! Sama jeszcze nie raz skorzystam!!ja wkleiłam już wcześniej i ten ogólny linki z tej strony i teraz wkleiłam ten od wagiobok jakby ktoś miał problem ze znalezieniem go
![]()
Dzien dobry mamusiom!!! obudzilam sie i ddalej nie moge uwierzyc ze w moim brzuchy fikaja koziolki dwie iskierki. ehhhh A co do dbania o siebie to trzeba sie troske bardziej oszczedzac i miec odpowiednia doiete ale bez przesady . dbajmy o siebie ale nie dajmy sie zwariowac. hmm jest jakis suwaczek na blizniaki??

Nikki ja w żadnym wypadku nie uważam, że wiedza o zagrożeniach jakie nam grożą jest przesadą, myślę po prostu, że trzeba zachować umiar również w kwestii przestrzegania się przed tymi zagrożeniamiMoim zdaniem wystarczy mieć świadomość zagrożeń i umieć tą wiedzę wykorzystać dla dobra swojego dziecka a nie bagatelizować ryzyko. Ale każdy wybiera za siebie i nic nikomu nie narzucam, po prostu wkleiłam linka jak można się toksoplasmozą zarazić, uważacie, że to przesada-ok, dla mnie to świadome dbanie o nienarodzonego maluszka.

Monia jeszcze nie zdążyłam pogratulować podwójnego szczęścia :-).Dzien dobry mamusiom!!! obudzilam sie i ddalej nie moge uwierzyc ze w moim brzuchy fikaja koziolki dwie iskierki. ehhhh A co do dbania o siebie to trzeba sie troske bardziej oszczedzac i miec odpowiednia doiete ale bez przesady . dbajmy o siebie ale nie dajmy sie zwariowac. hmm jest jakis suwaczek na blizniaki??
Kopciuszek trzymam mocnoCzesc dziewczyny,ja tylko na chwile bo zaraz znikam do wanny sie wykapciac i szykowac do gina:-)ale sie ciesze ze to juz dzis:-)cos mnie dzis brzuszek boli ale to moze dlatego ze sie troche obawiam:-(trzymajcie kciuki za dobre wiadomosci;-)

, ja tez dzisiaj chyba sobie popodglądam, jak mój m nie wróci z pracy za późno jadę do wujka na domowe usg. Może dowiem się kto tam u mnie mieszka:-)
Ja też tak sądzę i nikomu nie każę wpadać w przesadę, nie ja pisałam o kroplówkach, tlenie czy izolatkach... Sama nie wpadam w przesadę, postępuję tak, by uniknąć źródeł zakażenia i to wszystko i tylko o tym pisałam....Nikki ja w żadnym wypadku nie uważam, że wiedza o zagrożeniach jakie nam grożą jest przesadą, myślę po prostu, że trzeba zachować umiar również w kwestii przestrzegania się przed tymi zagrożeniami![]()
Nikki super miałyśmy wczorajszą noc co nie? Tak grzmiało że nie mogłam zasnąć a teraz w pracy jestem zmęczona. Panicznie boje się burzy, więc maleństwo ze mną to przeżywało![]()