Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najważniejsze to zachować zdrowy rozsądek. i chyba tylko tyle. na całą resztę wpływu nie mamy, nawet gdybyśmy nie wiadomo jak o siebie dbały.Dziewczyny może któraś z was wie jak to powinno byc z naszym tyciem? Mniej wiecej ile w jakich miesiącach,bo mnie koleżanka wystraszyła,że za mało przytyłam i że to nie dobrze a lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze a przytyłam w 3 miesiace 1.8kg i nie wiem pomóżcie
Anusia wklej ten link o wadze na wątek przydatne linki, bo na pewno jeszcze niejednej dziewczynie się przyda, ok?Przyrost wagi ciała w ciąży :: MediWeb.pl tu niby prawidłowy przyrost wagi w ciązy choc wiele z nas mialo rozne rozbieznosci ale niby to prawidlowy
) od rana
, z tego co wiem to wcale nie jest tak prosto zarazić się tą chorobą
. my nie mamy zwierząt jedynie kota od sąsiadów, którego nie przepędzam
.

Cześć kłótliwe baby:-)
Wczoraj przez ten upał miałam tak potworny ból głowy że nawet nie spojrzałam w stronę komputera, dzisiaj jeszcze mnie ćmi ale jest trochę lepiej. Nie wiem czy dam radę przeczytać wszystko co naskrobałyście, a co do tokso i innych ustrojstw to myślę że trzeba dbać o siebie bardziej niż zwykle, ale nie można dać się zwariować. Jakbyśmy świadomie chciały ustrzec sie przed wszystkim co nam w ciąży może grozić trzeba by zamknąć się w szpitalnej izolatce i ciągnąć na kroplówkach![]()

i do tego butla z czystym tlenem... W powietrzu tyle bakterii![]()

Fakt, ale co z wodą do kąpieli?

a co do tokso i innych ustrojstw to myślę że trzeba dbać o siebie bardziej niż zwykle, ale nie można dać się zwariować. Jakbyśmy świadomie chciały ustrzec sie przed wszystkim co nam w ciąży może grozić trzeba by zamknąć się w szpitalnej izolatce i ciągnąć na kroplówkach![]()
i do tego butla z czystym tlenem... W powietrzu tyle bakterii![]()