nadineczka
Fanka BB :)
Anusia8309 a ja sie dowiedzialam w Dzien MatkiMoj pierwszy prezent z tej okazji...
anulka!!! tylko 0,5 kg?? To Ty sie Kochana ciesz!!! Mi juz 3,5 kg przybyloa brzuch juz mam calkiem dobrze widoczny...
A co do pracy to ja na poczatku mialam male problemy zdrowotne wiec dla dobra dzidzi trzeba bylo zrezygnowac z pracy... A teraz znalesc cos nowego w 4 miesiacu ciazy wcale nie jest tak latwo... Szukam juz od ponad miesiaca i nic;/ a czas ucieka...
na dzień matki dopiero? to ja już wiedziałam miesiąc wcześniej, a dzień matki obchodziłam jako 100% mamuśka ;-)
z tą pracą to nie wiem czy coś Ci się uda znaleźć, ale podziwiam za odwagę

tez chcialabym zobaczyc czy tam na dole w moim m2 wszystko jest jak powinno i jesli nie zrobia mi 10-ego na spotkaniu w szpitalu to ide prywatnie
ja bardzo się ciesze że mam na każdej wizycie tzn.nie wiem jak to będzie w poźniejszej ciąży może nie będzie tak często robić usg ale jak będzie co miesiąc to ja się tylko i wyłącznie ciesze
w pierwszej ciąży miałam tylko 4(o ile dobrze pamiętam)a bo na NFZ chodziłam i powiem że normalnie wytrzymać nie mogłam tak chciałam maluszka zobaczyć i czy wszystko u niego jest dobrze co jestem zadowolona że teraz moge częściej oglądać maleństwo
a tyję przepisowe 0,5kg / tydzień.