reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Wróciłam z USG. Dzidzia większa, niż wynika z OM o 5 dni. Ma 10 cm i fika.
Gin powiedział, że on chłopaka tam nie widzi, bardziej mu na dziewczynkę maleństwo wygląda, ale nie jest w 100% pewny. Czyli nadal niepewność. Mi jest obojętne: córka czy synek, ale mąż z sentymentem myśli o synku:-)
Niestety łożysko nadal przodujące, od ostatniego USG nie ruszyło się nic i lekarz twierdzi, że nie ma szans, aby to się zmieniło. Generalnie mnie nastraszył, że to fatalnie - takie czarnowidztwo. Idę jeszcze do innego lekarza, bo stres mnie zabije.
Najważniejsze, aby z dzidzią było wszystko ok...

Super, że z maluszkiem wszystko ok, a to łożysko przodujące to wiadomo, musisz na siebie uważać a na pewno będzie dobrze!!:tak::tak:

Witam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja :laugh2:

Witam!!

Ale sobie drzemke urzadzilam:-D od razu lepiej.A wy widze ze nie proznujecie:-D

Witam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja :laugh2:
Witaj i gratulacje:tak:

Wróciłam z USG. Dzidzia większa, niż wynika z OM o 5 dni. Ma 10 cm i fika.
Gin powiedział, że on chłopaka tam nie widzi, bardziej mu na dziewczynkę maleństwo wygląda, ale nie jest w 100% pewny. Czyli nadal niepewność. Mi jest obojętne: córka czy synek, ale mąż z sentymentem myśli o synku:-)
Niestety łożysko nadal przodujące, od ostatniego USG nie ruszyło się nic i lekarz twierdzi, że nie ma szans, aby to się zmieniło. Generalnie mnie nastraszył, że to fatalnie - takie czarnowidztwo. Idę jeszcze do innego lekarza, bo stres mnie zabije.
Najważniejsze, aby z dzidzią było wszystko ok...

Super ze z dzidzia wszystko ok, a ty dbaj o siebie;-)

Z tym twardniejacym brzuchem to ja tez mam, wlasnie wczoraj tak mi sie zrobilo i potem zaczal bolec:-(

Beti81 - ruchy dziecka powinno sie kontrolowac codziennie od 28 tygodnia ciazy:) i od tego momentu powinny byc one odczuwalne codziennie. Tak wiec masz jeszcze troszke czasu aby je wyczuc:)

anulka!!! - Ufff a myslalam ze tylko ja jestem taka straszna zolza robiaca awantury o byle co;)

Karoli4 - Do wrzesnia jeszcze duuuzo czasu, ze spokojem dasz rade. W kazdym badz razie trzymam kciuki!:)

agagsm - hmmm a moze wymiotujesz duzo ze masz spadek masy ciala? albo prowadzisz aktywny tryb zycia? albo masz duzo stresu? ale spojrzmy na to z drugiej strony... mozesz sie objadac do woli czym tylko chcesz i nie musisz sie martwic ze przytyjesz za duzo i po ciazy bedzie Ci ciezko to zrzucic ;)

andzia76, jola24 - dziekuje :))))

A co do hormonkowych humorkow to wyobrazcie sobie ze siedzialam sobie wczoraj w domu i nagle ni z tego ni z owego zachcialo mi sie plakac... i tak sobie poplakalam z 5 minut... ale najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze ani nie bylo mi smutno ani wesolo ani nawet nie bylo przyczyny... skonczylam plakac i jakby nigdy nic wrocilam do swoich zajec... no i o co w tym chodzi?;) :huh:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam pieknie wszystkie mamy :-)
Podczytywałam raz po raz co napisałyście ale zgadzam się z wieloma z was - przeczytać wszystko po jednym dniu to już przeprawa. Pomyślalałam sobie, że jest nas tak dużo, że nie ma możliwości ogarnąc co która pisze a pamiętać sprzed kilku dni sytuacje to graniczy z cudem :-):-)
Tempo jest zrozumiałe - ale zastanawiam się czy dyskusja tylko na jednym wątku to dobre rozwiązanie.
No ale... :-D tak tu ktoś obmyslił :-D :-)

Miłego dnia :-)

ja też ja też jestem z Legnicy:-):-):-):-) hura już mamy Ich Troje z Legnicy:-p
witaj wśród nas, ja mam termin na 09-01-10 więc myślę, że na porodówce się widzimy:-D

witam!!! wlasnie wrocilam z pracy i chyba nigdy nie nadrobie tego co namazalyscie ehhh oj ciezko dzisaj sie pracowalo i glowka starsznie bolala. witam nowe mamusie

ja Ciebie podziwiam dziewczyno o tej godzinie co Ty wracasz to ja już jestem za 7 górami i 7 rzekami w białej pościeli:tak:

witam babki mój mnie (nas) dzisiaj zabiera do kina na Epokę Lodowcową w 3D będę żołędzia łapać i mu wstydu narobię, bo zacznę łapami wymachiwać:-D obiecał, że mnie zabierze, a zaznaczę, że grali od 01-07 do 31-07 więc w przed ostatni dzień mu się przypomniało, ale niech mu będzie:sorry: będę się czuła jak za dawnych lat jak na randce :szok: co się wtedy robi bo nie pamiętam:baffled:

a co do humorków to ja chyba nie mam, mój też mówi, że nie mam, ale spytam się go po ciąży, bo na razie to może nie chce mnie stresować:-p

reklama
Witam się porannie :-D

Wczoraj tak narzekałam, że nie czuję ruchów dzidzi, a dziś rano jak duży i mocny ruch poczułam!!! :-D Ale się ucieszyłam :-D

Pozdrawiam Was kobietki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry