reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny!!

Ale wczoraj były smutne tematy, nie rozumię mężczyzny, który zostawia swoje maleństwo!!!!
Ale na szczęście takie dzidziusie mają silne mamusie!!!!!:tak:

Ja wczoraj byłam na wizycie u mojego lekarza, poznałam już płeć:-D wiem że będę miała synusia:-) tak się cieszę!!!! a i badania wyszły pozytywnie, więc cała jestem happy;-) przeczuwałam, ze noszę pod serduszkiem dziewczynkę i wszystkie te chińskie kalendarze wróżyły mi dziewczynkę, a tu taka miła niespodzianka:-)

reklama
Dzień dobry ciężaróweczki :-)
Beti81 podobno krwawienia z nosa w czasie 4 miesiąca się zdarzają właśnie ze względu na ciśnienie tak jak zawroty i bóle głowy.
Ale trzeba było o tym powiedzieć lekarzowi powinien się tym zająć albo chociaż wytłumaczyć co robić w takich sytuacjach.
A z tymi zwolnieniami to zazwyczaj robią problemy, bo boją się Zus-u, który o dziwo coraz bardziej jest na rękę ciężarnym. Trzeba to jakoś przetrwać:sorry2:
Mnie wczoraj jeszcze cała rodzinka dobiła, że chyba na głowę upadłam skoro chcę cały czas na zwolnieniu siedzieć. Normalnie ryczałam jak głupia, że nie moge na nikogo liczyć, a mój jeszcze w dodatku cały dzień wczoraj pracował i wrócił dopiero po północy do domu i nie miał mnie kto pocieszyć i obronić.:-(

Witam dzielne mamusie:-D
ja wczoraj odpadłam bo mój M wrócił wcześniej z pracy i mogliślmy razem spędzic troszkę czasu bo w wakacje ma tyle roboty że się własciwie mijamy, także zrobiłam mu obiadzik, a deser jazdę,że się mna nie interesuje i takie tam i w ryk i to chyba te hormony bo przecież pomaga mi jak umie :zawstydzona/y:

przeczytałam posty i Was naprawdę podziwiam, bo nie każdy ma s sobie tyle siły, cieszę się że Was poznałam życzę Wam duuuuuuuuuuużo dobrego bo zasługujecie na szczęście i wierzcie mi ono w końcu zapuka do Waszych dzrzwi:-)

Kaja_10 ja odkąd jestem w ciąży nie piję kawy chociaż normalnie bez min 2 dziennie to mnie nie było ale teraz jakoś daję radę... chociaż narobiłaś mi teraz straaasznej ochoty więc zaraz ją sobie zrobię:-D:-D:-D

ja dostałam wczoraj od gienia kolejną porcję żelaza i wiecie co, mój gin jest jakis taki nieśmiały:-D:-D:-D

i teraz najlepszy news:-) wraca a właściwie wrócila mi ochota:-D:-D:-D:-D:-D mój M szaleje:-D:-D

Witam kobietki :-)

agugucha to takie smutne, że ten facet okazał siętakim draniem :-( ale jestem pewna, że tak jak kacha i zAgatka spotkasz właściwego mężczyznę, który nie będzie świata poza Wami widział :-)

zAgatko, to wspaniale, że Ci się tak ułożyło, zawsze raźniej przez życie we dwoje!

A ja cały czas tkwię w 4 okienku na suwaczku, kiedy ten 5 miesiąc wskoczy, bo już czekam i czekam...

Dobranoc Dziewczyny, ja jutro rano do lekarza, po południu spotykam się z przyjaciółkami i idziemy na zakupy i obiad, a synka odstawiam do mamy.

Ja widziałam kiedyś u jednej dziewczyny jak miała równe 18 tygodni i było na 5, więc na pewno lada dzień zmieni się :-)

Wczoraj wieczorem tak mocno brzuch mnie bolał, a potem jeszcze doszły do tego plecy...na szczęscie szybko przeszło....:-)

nadineczka ale fajna randka :-D tylko pozazdrościć :-D

Evi_g super, że znalazłaś odpowiedniego lekarza :-)

Nikki. aż musiałam sprawdzić kiedy się zmienia :-) 17 tygodni i 6 dni :-)

Ostatnia edycja:
Kasiek1981 nie przejmuj się rodzinką po co masz się meczyć skoro masz możliwość iść na zwolnienie i nie użerać się w pracy masz do tego prawo i przy tym pensję dostaniesz więc nie rozumiem twoje rodzinki po prostu kiedyś było inaczej, moja mama była kelnerką w kasynie i na dwa tygodnie przed porodem jeszcze obsługiwała bo lekarz nie chciał dac jej zwolnienia chociaż było jej cięzko bo ciąża to nie choroba i poszła na macierzyński szybciej:wściekła/y:
Ja mam wolne teraz ale od września musze wrócić żeby mi ładnie umowę podpisali chcę wytrzymać w pracy dwa miesiące ,zeby nie było, i potem uciekam też na zwolnienie, pewnie gdybym pracowała teraz normalnie to bym poszła szybciej na zwolnienie, hehe jak na razie kryzys jedzeniowo-kibelkowy minął:-D

Dziewczyny mi gin powiedział że na bóle głowy można brać paracetamol tylko, czyli apap, oczywiście sporadycznie:-D ja zdychałam na ból głowy od południa i jeszcze w nocy z okładem na czole ale już się tak nie męczę, po apapie i drzemce przechodzi-wystarczy jedna piguła, bo kiedyś to i 3 nie pomagały

Sherly gratuluję synusia!!!!Bardzo się cieszę że wszystko w porządku:rofl::rofl::rofl:

Witam dziewczyny
Kurcze jakby M przeczytał co tu wypisujecie to by popadł w samozachwyt, także ciiiiiii:-D
Ja wczoraj byłam na wizycie u mojego lekarza, poznałam już płeć:-D wiem że będę miała synusia:-) tak się cieszę!!!! a i badania wyszły pozytywnie, więc cała jestem happy;-) przeczuwałam, ze noszę pod serduszkiem dziewczynkę i wszystkie te chińskie kalendarze wróżyły mi dziewczynkę, a tu taka miła niespodzianka:-)

Identyczna historia jak ze mną przeczucie na chłopaka, wszelkie chińszczyzny również, a tu na 100% dziewuszka.
Sherley gratuluje synka

Mnie wczoraj jeszcze cała rodzinka dobiła, że chyba na głowę upadłam skoro chcę cały czas na zwolnieniu siedzieć.
A ty się nie przejmuj i nie słuchaj, bo sama wiesz co jest dla Was najlepsze, siedź sobie w domku i odpoczywaj bo to twoje zakichane prawo aktualnie i głowa do góry

Cześć dziewczyny!!

Ale wczoraj były smutne tematy, nie rozumię mężczyzny, który zostawia swoje maleństwo!!!!
Ale na szczęście takie dzidziusie mają silne mamusie!!!!!:tak:

ale Ci fajnie, że już wiesz ja może w następnym tygodniu sie dowiem jak nie będzie wstydliwy i nóżki rozłoży ;-)
trochę mnie wybiłaś, bo ja jestem prawie pewna, że mam tam jajecka :-D tak czuję od początku, a tu przeczucia się nie sprawdzają:-p

Witam dzielne mamusie:-D
ja wczoraj odpadłam bo mój M wrócił wcześniej z pracy i mogliślmy razem spędzic troszkę czasu bo w wakacje ma tyle roboty że się własciwie mijamy, także zrobiłam mu obiadzik, a deser jazdę,że się mna nie interesuje i takie tam i w ryk i to chyba te hormony bo przecież pomaga mi jak umie :zawstydzona/y:

przeczytałam posty i Was naprawdę podziwiam, bo nie każdy ma s sobie tyle siły, cieszę się że Was poznałam życzę Wam duuuuuuuuuuużo dobrego bo zasługujecie na szczęście i wierzcie mi ono w końcu zapuka do Waszych dzrzwi:-)

Kaja_10 ja odkąd jestem w ciąży nie piję kawy chociaż normalnie bez min 2 dziennie to mnie nie było ale teraz jakoś daję radę... chociaż narobiłaś mi teraz straaasznej ochoty więc zaraz ją sobie zrobię:-D:-D:-D

ja dostałam wczoraj od gienia kolejną porcję żelaza i wiecie co, mój gin jest jakis taki nieśmiały:-D:-D:-D

i teraz najlepszy news:-) wraca a właściwie wrócila mi ochota:-D:-D:-D:-D:-D mój M szaleje:-D:-D

a ja tak tęsknie za kawą mniam :sorry2: odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży to nie piję, a tak mi się chcę i tak lubię smak kawusi :-(
to może mi też wróci ochota, bo u mnie kiepściutko z tym i mój też się biedny męczy :zawstydzona/y:

Witam kobietki :-)

agugucha to takie smutne, że ten facet okazał siętakim draniem :-( ale jestem pewna, że tak jak kacha i zAgatka spotkasz właściwego mężczyznę, który nie będzie świata poza Wami widział :-)

Ja widziałam kiedyś u jednej dziewczyny jak miała równe 18 tygodni i było na 5, więc na pewno lada dzień zmieni się :-)

Wczoraj wieczorem tak mocno brzuch mnie bolał, a potem jeszcze doszły do tego plecy...na szczęscie szybko przeszło....:-)

nadineczka ale fajna randka :-D tylko pozazdrościć :-D

Evi_g super, że znalazłaś odpowiedniego lekarza :-)

Nikki. aż musiałam sprawdzić kiedy się zmienia :-) 17 tygodni i 6 dni :-)

tylko szkoda, że z "mężem" :-D
żartuję ;-)

Cześć kobity.. jesteście bardzo dzielne tyle przeszłyście i dałyście rade..
Ja od wczoraj mam kryzys, mój mąż chyba nie zdaje sobie sprawy że jestem w ciąży i nie moge sie denerwować,no wiec wczoraj pożarliśmy sie na maxa, skończyło sie na spaniu w osobnych pokojach.. i znajac go nie bedzie zadnych przeprosin z kwiatami ani nawet "przepraszam",niektóre z was naprawde maja kochajacych mezow i powinny to docenic,jak widac nie kazdy ma takie szczescie. Sie wam wyżaliłam ale lepiej mi jak napisałąm to co czuje...

reklama
dziewczynki a myslicie o baby shower czy też "bociankowym"? bo ja to bym strasznie chciała bo to miłe wspomnienia ale obawiam się ze to się samemu nie organizuje więc chyba lipa:confused:

Anula8700 bedzie dobrze my swego czasu często sypialiśmy osobno bo jesteśmy uparciuchy ale i tak w końcu przychodził przeprosić a kwiatów to ja już od daaaawna nie widziałam:) ani się obejrzysz a się pogodzicie trzymam kciuki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry