Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja chodze i płacze.. TRAGEDIA. juz mam tego dosc. poklocilam sie ze wszystkimi naokolo bo mialam na to ochote,a teraz siedze sobie w kąciku i chlipie jak dureń![]()
Agbar nie mów, że znasz Alę R.????:-) Jeśli mamy na myśli tą samą Alę to też ją znam, bo obie jesteśmy zakręcone na punkcie psów i poznałyśmy się na takim jednym forum dla psiarzyTeż ma amstaffa Ozziego :-)
Kurcze moja gadzina mała dopiero zasnęła, a i tak czuję, że ostra noc przed nami będzie, bo już coś przez sen marudzi![]()
Doskonale Cię rozumiem, ja też dziś miałam kiepski dzień i od razu pytania, co się ze mną dzieje, czemu jestem niemiła... no chyba mam prawo mieć gorszy dzień i Ty też, także nie płacz, bo to nie Twoja wina!!ale ja nie mówię,że mnie mają teraz wszyscy po główce głaskać. a pokłóciłam się,bo jestem dziwnie rozdrażniona,wszystko mi przeszkadza. większość osób z mojego otoczenia nie rozumie,że w ciąży ma sie głupie humorki. przepraszam,wiecej sie nie będę żalić ;-)

dzis chce zyc sobie spokojnie
dlatego idę niech mi zrobią jakieś badania żebym była spokojna bo tylko się denerwuję a przy mnie Dzidzia :-(