reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Super gratulacje !!! Ja dziś zaczynam 5-ty miesiąc, bo dziś przesunęło mi się okienko w suwaczku.

Dziś już lepiej się czuję, wczoraj to w ogóle przez cały dzień miałąm taki ogromny brzuch, że szok, jakbym była w 7, albo 8 miesiącu...ale dziś nie boli i jest normalny...

Pozdrawiam!
ania ,a może to wczoraj jakies wzdecie było skoro brzuch taki duzy był?ja mam tak czasami i nie jest to miłe:no:czyli wychodzi na to ,ze 5 miesiąc zaczyna sie w 18 tygodniu:tak:

reklama
Tulę mocno bardzo:tak: Główka do góry:-) Moja mama mawia że jakby ciągle było z górki to ciężko byłoby wyhamować:tak: Nic się martw. Wiem łatwo mówić, ale musi w końcu być lepiej:tak:

Dobrze gada Twoja mama:-)

ciekawe rzeczy piszecie to o psiakach i ich psychice. Chyba sobie poczytam troche na ten temat. Moja psinka, suczka ma 12 lat i jest to taki kundelek - poduszkowiec, i można ją zagłaskać, ale jest strasznie o mnie zazdrosna, nawet czasami szczeka, jak mój mąż się do mnie przytula.:tak::-D

zaraz zmykam po wyniki

Ha,nasz tez nie dal sie poprzytulac ale sposob ''na lale'' zadzial i teraz ignoruje:)

Czesc Dziewczyny

Jestem tutaj nowa , poniewaz caly czas pisalam na "Lutowkach" bo myslalam,ze taki bede miala termin.
Mialam dosc opozniona owulacje i dlatego wszytko mi sie troche opoznilo. Data ostataniej miesiaczki 03.04.09. --> termin mi lekarz podal 2 dni temu na 10.01.10

W suwaczku mam 16 tydzien a wedlug daty ostatniej @, powinien to byc juz 17ty tydzien, jednak na razie tak zosatwie bo juz sie sama w tym zaglubilam , przy nastepnej wizycie lekarz mi dokladniej juz okresli na podstawie wagi dziecka i tego jak sie bedzie rozwijalo.

Niestety nie znam jeszcze plci, bo L nie udalo sie mi powiedziec 2 dni temu, dzidzia byla zle ulozona.

U nie samopoczucie na poczatku bylo fatalne , calodziennie mdlosci bez wymitow , teraz juz jest duzo lepiej... chcoiaz jescze rewelacji nie ma.
Biore ELEVIT i jescze tydzien LUTEINE.

Mam nadzieje,ze moge sie do Was teraz przylaczyc.

Witaj nam lutowa stycznioweczko:-)

Czesc Dziewczyny
Jestem tutaj nowa , poniewaz caly czas pisalam na "Lutowkach" bo myslalam,ze taki bede miala termin. Mialam dosc opozniona owulacje i dlatego wszytko mi sie troche opoznilo. Data ostataniej miesiaczki 03.04.09. --> termin mi lekarz podal 2 dni temu na 10.01.10
Witamy nowa mamusie w naszym gronie:-):-):-)

ania ,a może to wczoraj jakies wzdecie było skoro brzuch taki duzy był?ja mam tak czasami i nie jest to miłe:no:czyli wychodzi na to ,ze 5 miesiąc zaczyna sie w 18 tygodniu:tak:

Mnie tak jakos wczoraj ''wypchlo'' ale dzis juz dobrze...
I tak wg. wiekszosci zrodel 5 miesiac zaczyna sie w 18 tygodniu,choc spotkalam sie z informacja ze w 17:)

Mnie tak jakos wczoraj ''wypchlo'' ale dzis juz dobrze...I tak wg. wiekszosci zrodel 5 miesiac zaczyna sie w 18 tygodniu,choc spotkalam sie z informacja ze w 17:)
Ja wczoraj na kolacje zjadlam sobie salatke i tak mnie wypchalo tez ze moj M nie mogl sie nadziwic ze mam juz taki brzuuuch, ale dzisiaj sie zmniejszyl troche tez..no a z tymi miesiacami to roznie licza..

Losek witaj serdecznie :-)
Agbar na dogo już niestety nie bywam tak często, jak byłam w Polsce to non stop siedziałam:tak: Kiedyś się szalało po schroniskach w Polsce, pomagało się zwierzakom, a teraz niestety czasu brak :-( Na szczęście mam tutaj trzy futrzaki znajomych, więc zwierzaków mi nie brakuje ;-) Ale ten świat jest jednak mały :-)
Dziewczynki życzę Wam wszystkim miłego dzionka, u nas jak na razie piękne słoneczko świeci :-)

Hej dziewczynki.

Jestem i ja:-) Mam dzis wolne i jeszcze w łózku leze, postanowilam dzis leniuchowac. Nie nadrobilam zaleglosci bo troche tego ale zerknelam ze o psiakach cos bylo. Ja mam swojego benka (bernardyn) i od kilku tygodni staram sie go [przeprowadzic na dwor ale w sumie nadal mieszka w domu;-)
Wydawalo mi sie przedwczoraj ze poczulam ruchy malenstwa ale takie leciutkie ze nie jestem pewna i tylko raz:-( Juz chyba dawno powinnam czuc nie? A poza tym witam wszystkich niewitanych:-)

*
Czesc Dziewczyny

Jestem tutaj nowa , poniewaz caly czas pisalam na "Lutowkach" bo myslalam,ze taki bede miala termin.
Mialam dosc opozniona owulacje i dlatego wszytko mi sie troche opoznilo. Data ostataniej miesiaczki 03.04.09. --> termin mi lekarz podal 2 dni temu na 10.01.10

W suwaczku mam 16 tydzien a wedlug daty ostatniej @, powinien to byc juz 17ty tydzien, jednak na razie tak zosatwie bo juz sie sama w tym zaglubilam , przy nastepnej wizycie lekarz mi dokladniej juz okresli na podstawie wagi dziecka i tego jak sie bedzie rozwijalo.

Niestety nie znam jeszcze plci, bo L nie udalo sie mi powiedziec 2 dni temu, dzidzia byla zle ulozona.

U nie samopoczucie na poczatku bylo fatalne , calodziennie mdlosci bez wymitow , teraz juz jest duzo lepiej... chcoiaz jescze rewelacji nie ma.
Biore ELEVIT i jescze tydzien LUTEINE.

Mam nadzieje,ze moge sie do Was teraz przylaczyc.

To tak jak ze mna, ja powinnam sie przeniesc na grudniowki ale zostalam tutaj:-)

Losek witaj serdecznie :-)
Agbar na dogo już niestety nie bywam tak często, jak byłam w Polsce to non stop siedziałam:tak: Kiedyś się szalało po schroniskach w Polsce, pomagało się zwierzakom, a teraz niestety czasu brak :-( Na szczęście mam tutaj trzy futrzaki znajomych, więc zwierzaków mi nie brakuje ;-) Ale ten świat jest jednak mały :-)
Dziewczynki życzę Wam wszystkim miłego dzionka, u nas jak na razie piękne słoneczko świeci :-)

To ja Cie pozdrawiam serdecznie od Alicji:-)

ja tez wczoraj mialam takie samo wrazenie,brzuch jakis taki ciezki,no mi tez juz dzis lepiej..pozdrawiam
:tak:

Siakis taki wirus''wypychacz'' wczoraj grasowal chyba?;-):-D

reklama
Do góry