Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze wogole nie czuje, tez nie wiem czy to normalneNieby do 24 tygodnia mam czas

Ja tu czytam zaległości od 7:10 mniej więcej, bo dziś coś budziłam się wnocy i budziłam - aż dwa razy wstawałam na sikanie, bo jak mam pełen pęcherz to mnie coś uciska w boku i nie daję rady spać no i w końcu wstałam..jetem number 1 dzisiaj :-)
i znowu ten cholerny upał ja już nie chcę :-(
a jeszcze jutro do pracy pierwsze dni po urlopie będą okropieńskie aż się boję jak tu się zmobilizować, ale wolę to niż smażyć się w bloku, bo u mnie w pracy to fajnie chłodnawo, ale powiem jutro jak było
a dzisiaj bycze się po raz ostatani ;-)

Ja tu czytam zaległości od 7:10 mniej więcej, bo dziś coś budziłam się wnocy i budziłam - aż dwa razy wstawałam na sikanie, bo jak mam pełen pęcherz to mnie coś uciska w boku i nie daję rady spać no i w końcu wstałam..
Teraz jestem wilczo głodna jak co ranek, więc wsuwam śniadanko i czytam dalej
Nadineczka korzystaj z ostatniego dnia byczenia ile wejdzie![]()

heh, a to mi sie rzadko zdaza
bo ja generalnie lubie rano wstawac.

ja odstawiłam kilka dni temu miałam zacząć brać do końca opakowania i koniec![]()