Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a mój się uparł żeby mi auto zmienić bo mam 3drzwiowe i mam być 5drzwiowe ale to się wiąże z kasą w kredycie i mi sie juz nie podoba a on się uparł i co rusz podsuwa mi auta, więc dla świętego spokoju mając dwa do wyboru coś wybrałam, a jemu już się nie podoba i cholera kto tu jest w ciążyHej baby ja od wczoraj mam mega doławszyscy sie chyba uwzięli zeby mnie wkur...... łącznie z moim chłopem
nie wiem juz czy mi tak hormony buzują czy co ,ale ryczec to bym mogła z nerwów non stop
wogóle taka nabuzowana jestem jakbym wybuchnąć miała,a mojego to chyba strzaskam dzisiaj jak przyjdzie:-)Uparł sie zeby auto kupić za taką cene ,ze szok,a o mieszkaniu to ja mam myśleć i skąd na nie wziąc
Ja już wole mieszkanie wynająć i spokój miec ,a na nogach chodzić
Tym bardziej ze jedno auto zepsute pod blokiem stoi i nie moze sie zebrac zeby je zezłomowac albo na czesci sprzedac ,a juz nastepne kombinuje normalnie debil
Jutro na pocieszenie do lekarza ide i dzidziolka zobacze

będzie dobrze ja mam połówkowe 3wrzesniacos tam czuje ale malo wyraznie i nie jestem pewna czy to ruchy napewno. nie chce tez za czesto na usg chodzic bo to 2 wrzesnia mialo byc polowkowe.

gratuluję synusia, ja też chcę!!!!Kobitki mam facecika. Siusiaczka było bardzo dobrze widać wiec to jest pewne na 100%, że będzie Antoś.
Maluszek ma się bardzo dobrze choć nie chciał sie nam ładnie pokazać. Waży prawie pół kilo. Jestem w 20 tyg i 5 dniu ciąży a maluch wygląda na 22 tydz. i 1 dzień.
Postaram się jutro wrzucić zdjęcia.
Życze wszystkim samych dobrych wiadomości. Dobranoc

Prysznic i godzina w łazience, ehh...
ciekawe co u nas sie kryje

cudne uczucie... póki jeszcze nie boli
ja narazie nie wiem za co sie zabrac i co zrobic na obiad.
no i te co jeszcze nie wiedza co maja niech sie wkoncu wam ujania te dzidziolki:-)Witam porannie zaleglosci nadrobione , ja na basen chodze nie ze wzgledu na spor tylko inaczej zwariowalabym z moja niunia , pozatym jesli cos sie dzieje to nie bac sie isc do lekarza czy szpitala mi tu caly czas powtarzaja lepiej jeden raz za durzo niz o raz za malo.
Wronek gratuluje Antosia .
Ja zapraszam na kawe ios ernik na zimno.
mimo tego zycze smacznego:-)Wronek, kawał chłopiska z tego Antosia! Moja to kruszynka, mniejsza niż powinna być:-(Kobitki mam facecika. Siusiaczka było bardzo dobrze widać wiec to jest pewne na 100%, że będzie Antoś.
Maluszek ma się bardzo dobrze choć nie chciał sie nam ładnie pokazać. Waży prawie pół kilo. Jestem w 20 tyg i 5 dniu ciąży a maluch wygląda na 22 tydz. i 1 dzień.
To za wszystkie trzy trzymamy kciuki!ja też jutro idę.. więc jest nas trzy![]()
Beti, koniecznie daj nam znać! Ivi, mnie też głowa boli. Już nie wyrabiam.cześć i czołem
beti - i jaka decyzja? idziecie do szpitala? daj znać koniecznie co i jak...
a ja znów walczę od wczoraj z bólem głowyprzecież szału dostanę.. co tydzień się to powtarza
:-
-
-(
:-(poszłam na spacer i wymyslilam ze jutro z rana poprostu pojade do szpitala i niech sprawdzą co się dzieje. nie będę się bawiła w szukanie teraz lekarza na usg bo do kilku zadazwoniłam i nie mieli miejsc na jutro i poeradzili zeby zglosic się do szpitala. boze za duzo stesów jak na jeden dzień; zdiagnozowanie astmy, detektor ktory nie wykryl tętna...skonczylo się meliską![]()
daj znać po wizycie
ale na pewno jest wszystko dobrze
Kobitki mam facecika. Siusiaczka było bardzo dobrze widać wiec to jest pewne na 100%, że będzie Antoś.
Postaram się jutro wrzucić zdjęcia.
Życze wszystkim samych dobrych wiadomości. Dobranoc
cześć i czołem
beti - i jaka decyzja? idziecie do szpitala? daj znać koniecznie co i jak...
a ja znów walczę od wczoraj z bólem głowyprzecież szału dostanę.. co tydzień się to powtarza
:-
-
-(

też mi potwierdzi, że wszystko w porządku :-)