reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie mamuśki!:-)
Ja też oddałam głos:tak:
Wronek gratuluje Antosia:tak::-D
Wszystkim mamusiom, ktore wybieraja sie dzisiaj na wizyty zycze samych milych wiesci i napatrzcie sie na maluszki zeby do nastepnego USG starczylo:tak:no i podzielcie sie koniecznie wrazeniami!!! Ja odliczam dni do wtorku!!
...
Ja tez pije kawke. Czuje sie dobrze i tydzien juz zero wymiotow!!Czyzby nareszcie..Lepiej ciii, nie zapeszam:tak::-DZabieram sie za poprawki pracy mgr.Miłego dzionka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Trzeba mieć odznaczenie od samego prezydenta. ;-)
A tak na poważnie dziewczyny. Trochę cierpliwości. Wszystkie stanowimy jedną rodzinę i to jest najważniejsze w tym wszystkim.

To w takim razie musze wykonac telefon, zeby mi takie odznaczenie dali;-)

a tak w ogole to jestem zla, bo mi moj G. zniszczyl moja ulubiona blache do pieczenia. Robil w niej rybe dwa dni temu i teraz smierdzi:wściekła/y::crazy:

oj kochane jestem smutna:-(:-(:-( nie zobacze dzisiaj dzidziusia a dlaczego taką niespodzianke zrobił mi M:-(wczoraj mi oznajmił że jednak nie da rady jechać dzisiaj do gina bo musi jechać jednak na montaż dzisiaj bo wczoraj niezdążył jechać :-(i oczywiście mi się przykro zrobił bo tak mnie nakrecił a teraz mówi że nie dopiero w poniedziałek:-(tak więc dziewczynki czekamy jeszcze :sorry2:

Patrysiu kochana, przykro mi, bo wiem, jak czekałaś.... Ale poniedziałek już niedługo!:tak::tak:

NIKI widze ze miedzy nami jest tylko jeden dzien róznicy:-)

Tak i obie będziemy miały chłopców!!

tak z ciekawosci, jakimi zaslugami dla przykladu nalezy sie wyroznic?:-)

Do grupy zapraszamy Dziewczyny, które są z nami dłużej, udzielają się na wątkach, także każda z Was otrzyma w końcu zaproszenie, będąc z nami!!

Dziewczyny
, o wózkach piszcie na wyprawce, bo robicie niepotrzebną robotę Asiowo i Kacha_Wawa, bo one to potem przenoszą!

Ja jutro jade na drugie badania prenatalne i zobaczymy co mi powie lekarz juz sie ciesze ze zobacze nasze kochane malenstwo i dowiem sie co bedzie a wizyte kontrolna u lekarza mam na 26 sierpnia i wtedy bedzie robic usg i powiedzial mi ze dowiem sie co nosze w swoim brzuszku.Upal jest straszny a jutro ma byc jeszcze cieplej.

Cześć Dziewczyny, już jestem w domu:tak:. Raczej daruję sobie nadrabianie, tempo jak zawsze zawrotne:tak:
Wakację w Ojczyznie były bardzo fajne, aż nie chciało mi się wracać:zawstydzona/y: Mój dzidek nareszcie zaczął kopać:-), pierwszy raz na weselu, chyba spodobało mu się jak matula wywija:-D.
Teraz muszę ogarnąć chałupę, bo mój chłop ją nieco zapuścił, więc do potem:tak:

Witam :-)
...
Patrysiu rozumiem Cię :-( ale będziemy razem z Tobą czekać za poniedziałkiem :-) no i oczywiście trzymać kciuki :-)

Przed chwilą złapał mnie taki porządny skurcz, ale tylko jeden, więc chyba wszystko ok :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, hej Dziewoje :-) W końcu u nas słoneczko wyjrzało, więc lecę zaraz korzystać z pięknej pogody:-) No to się rozpisałam :-p
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)

Hej styczniówki!
Ja wczoraj wieczorem tak się z mężem pożarłam, że mi ciśnienie skoczyło do 145/116.. jak to zobaczylam to poleciałam po płytę uspokajającą i od razu przestałam płakać, ale co dziecku w kośc dałam przez mojego M to mam teraz wyrzuty sumienia i mam nadzieję, że z dzieckiem wszystko dobrze (rusza się jak zawsze, ale i tak się boję, bo to ciśnienie takie:baffled:). Niby wiem żeby się nie denerwować, ale jak mnie podkurzy to od razu mam nerwy na wierzchu! Miał iść spać do drugiego pokoju, bo normalnie patrzec na niego nie mogłam, ale w końcu dałam spokój, bo skupiłam się na dziecku, że mu szkodze nerwami..

A dziś od rana cierpię na ból głowy przez to wszystko, a tu choroba trzeba suknię na wesele znaleźć, zakupy zrobić i obiad:wściekła/y: Chyba sobie po prostu odpocznę od wszystkiego - może się samo zrobi?:-D

Aaa i odliczam jak co niektóre - do USG już tylko 8 dni i zobaczę moją niunię i co tam mieszka. Śni mi się na zmianę - raz, że dziewczynka, raz że chłopiec, więc nawet sen proroczy nie może być, bo ciąża pojedyncza, a nie mnoga:-D

Ja też odliczam - cztery tygodnie i pięć dni.;-)

Gosia się opiekuje, ale żeby dostać zaproszenie trzeba zasłużyć, bo decydują o tym styczniówki, które są w grupie, więc na Gosię teraz nie najeżdżać, bo nic nie zdziałacie.:-p:-)

Trzeba mieć odznaczenie od samego prezydenta. ;-)
A tak na poważnie dziewczyny. Trochę cierpliwości. Wszystkie stanowimy jedną rodzinę i to jest najważniejsze w tym wszystkim.
Skoro stanowimy jedną rodzinę to czemu jestesmy podzielone na te gorsze, co nie mają dostępu do jakiegoś wątku i te lepsze, które dostęp mają? Jakoś tego nie rozumiem i przykro mi się zrobiło, że tu sobie z wami piszę, a się okazuję, że jestem gorsza bo gdzies tam nie należę, bo zaproszenia nie dostałam:-(:-( To jednak nie łączy styczniówek, ale dzieli raczej.. A na odnzaczenie od prezydenta nie mam szans, chociaż za poprzedniego prezydenta mąż grywał na imprezach pani prezydentowej;-) Ale to już było minęło..

a tak w ogole to jestem zla, bo mi moj G. zniszczyl moja ulubiona blache do pieczenia. Robil w niej rybe dwa dni temu i teraz smierdzi:wściekła/y::crazy:
Boziu! Dobrze, że mój nie gotuje, bo by mi chyba wszystko poniszczył:rofl2:

Miłego dnia stycznióweczki!

reklama
Skoro stanowimy jedną rodzinę to czemu jestesmy podzielone na te gorsze, co nie mają dostępu do jakiegoś wątku i te lepsze, które dostęp mają? Jakoś tego nie rozumiem i przykro mi się zrobiło, że tu sobie z wami piszę, a się okazuję, że jestem gorsza bo gdzies tam nie należę, bo zaproszenia nie dostałam:-(:-( To jednak nie łączy styczniówek, ale dzieli raczej.. A na odnzaczenie od prezydenta nie mam szans, chociaż za poprzedniego prezydenta mąż grywał na imprezach pani prezydentowej;-) Ale to już było minęło..

Zgadzam sie z toba w 100%.Nie wiem jakie tu trzeba miec wzgledy,na co zwracacie uwage?Na to ile sie przytylo,kto ile jest w ciazy,czy moze kto gdzie mieszka?Nie rozumiem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry