don_pedro
Fan(ka)
Ok. A teraz wszystkie zmierzmy sobie ciśnienie i piszemy:;-)
A prosze bardzo juz mierze.....104/76 ;-)
Tak mi cieplo,ze nawet jesc mi sie nie chce....A od tej wody i sokow to chyba pekne....czuje sie jak balon....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok. A teraz wszystkie zmierzmy sobie ciśnienie i piszemy:;-)
podpisuje sięi kobitki naprawde dajcie sobie spokój
"zaraz zrobi się jak w przeczkolu ja chce a jak nie to bede niegrzeczny"
Kobitki już zaczynało się głosowanie i już szło fajnie ale raptem trzeba było zrobić taki szum i po co przecież jeszcze chwile a duuuża grupa osób by miało dostęp a teraz to się nieźle porobiło i to bez powodu
AGBAR sduuuper wieści no i na takie czekamy kto jeszcze:-)ps.a płec znasz lub coś ominełam![]()

ja właśnie mojego opierniczyłam tak się wkurzyłam:-( i aż się popłakałam nie ma to jak hormony w ciąży![]()
kobitki jak patrze na zegar już bym było po i bym wiedziała jak maluszek się ma i może płeć konkretna znała
ale jak się mówi "jeśli coś sie psuje przed to później ci jest to wynagrodzone" co licze na to że wizyta uda na bedzie i to bardzo;-)
no to jeszcze raz gratuluje synka:-)124/83 ;-) puls 124A prosze bardzo juz mierze.....104/76 ;-)
.

124/83 ;-) puls 124
a jak u was z pulsem w ciąży czy to ma jakieś znaczenie jaki jest![]()
ale czuje że emocje sobie już opadaja a ja juz spokojna jak rybka w wodzie;-)
Zdolny człowieczek. Patrysia rzeczywiście synek agbar jest już wpisany na listę.Ominelas Patrysiu;-)Znam od jakiegos czasu,robilam amnio.Synus bedzie,dzis nam raczka i ptaszkiem machal![]()

124/83 ;-) puls 124
ja i tak muszę ale to nie zapiszęja nie zmierze bo nie mam czymale czuje że emocje sobie już opadaja a ja juz spokojna jak rybka w wodzie;-)
![]()
;-)124/83 ;-) puls 124
No patrz... to już mniej jak dziwoląg się czujeSuper wiesci:-):-)
O matko jedyna Kaja jak ty bys wiedziala jak ja sie roznie pogladamiwieloma,nie tylko dotyczacymi ciazy...;-)
Witam popludniowa pora..Karoli chyba sie zblizamy do Wloch temperatura...U nas jest teraz 39 stopni.......Jak jechalam autem to pokazywalo 44...Modle sie o deczcz....

Dziś jak przykładna mama w ciązy kupiłam pismo "M jak mama" 

Moje chyba w normie :-)Ok. A teraz wszystkie zmierzmy sobie ciśnienie i piszemy:;-)
No patrz... to już mniej jak dziwoląg się czuje
U nas też upał.... właśnie myślę, czy juz wyleźć do lekarza czy nie. Moj lekarz nie podaje dokładnej godziny - i to mnie denerwuje. Przypomniało mi się jak miesiąc temu poszłam w upał a tam pełno kobietek, po godzinie wróciłam i już było pusto, więc jak on przyjmuje od 17.00 to pójde najwcześniej za godzine.
Dziś jak przykładna mama w ciązy kupiłam pismo "M jak mama"
Myślałam, że mnie w tym wieku takie pisemka nie chwycą i prosze... i co czytam... 6 cech dobrego ginekologa - komunikatywny, delikatny, taktowny, kompetenty, wzbudzający zaufanie i dostepny! Dostępność tyczy się też wyznaczania godzin wizyt aby nie czekać w poczekalni
No ewidentnie nie spełnia tego kryterium
agbar - gratuluję udanej wizyty moja to najdłuższa chyba 15 min trwała
Moje chyba w normie :-)
Dziewczyny na luz już wrzućmy z tym :-)