Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam nową mamusię i dziewczyny, gratuluję córeczek!!!
na 99% kupimy ten samochódzielony
duży i przestronny no nic teraz będą jak matka polka z mini vanem
jak chcecie to zobaczcie co mi M wynalazł: citroen c3 picasso
dobra dziewuszki zmykam spać padam na pysk spać spać spać do juterka!!!

przez to wszystko się nie wyspałam 

asiax dobrze wiedzieć,bo ja właśnie mam jakieś zaniki pamięci ostatnioWitam
U mnie na razie nie pada, ale jest pochmurno, idą robić kawę i nadrabiać zaległości, tyle naprodukowałyście.
Od jakiegoś czasu jestem mniej wydajna w pracy, nie potrafię sę skupić i zrobiły mi się takie zaległości że zastanawiałam się czy nie jechać dzisiaj, ale w końcu wzięłam trochę papierów do domu.
Wyczytałam w gazecie, że kobiety w ciąży mają pamięć jak staruszki ( przez hormony) i potrafi się taki stan utrzymać do roku po porodzie, czy zauważyłyście takie zmiany, bo ja tak.
myslalam,ze to ze mną coś nie tak,ale widze,ze tak może sie dziać,więc UFFF
czasami ciężko mi sobie przypomnieć co robiłam 2-3dni temu. A ostatnio zagięłam samą siebie...i zapomniałam swojego numeru gg :-)
o 3 w nocy!! i o 4ej poległam na szczęście. No nic..lece..bo fryz sam sie nie zrobi
buziaki:-)
Miłego poranka życze wszystkim które juz wstały i wszystkim,które jeszcze śpią i pewnie pośpią jeszcze pare ładnych godzin

i tak sie wzruszylam, ze az sama sie zdziwilam. Witam
U mnie na razie nie pada, ale jest pochmurno, idą robić kawę i nadrabiać zaległości, tyle naprodukowałyście.
Od jakiegoś czasu jestem mniej wydajna w pracy, nie potrafię sę skupić i zrobiły mi się takie zaległości że zastanawiałam się czy nie jechać dzisiaj, ale w końcu wzięłam trochę papierów do domu.
Wyczytałam w gazecie, że kobiety w ciąży mają pamięć jak staruszki ( przez hormony) i potrafi się taki stan utrzymać do roku po porodzie, czy zauważyłyście takie zmiany, bo ja tak.
i tak duzo czasu mi potrzeba
Moglam nie marnowac tyle czasu i wczesniej wziac sie za nauke
i że miałam już taką dużą córeczkę