Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Miłej niedzieli kobitki
dlatego ja nigdy nie brałam profilaktycznieWitam moje stycznióweczki.
I gdze jest ta ładna pogoda, u mnie pada od 3 w nocy, będę dziś się kisić w domu.
Ja wczoraj wieczorem przeżywałam rekord świata naszej Anitki Włodarczyk w rzucie młotem,:-) pewnie na następny trochę poczekamy.
Jeżeli chodzi o grypę, choćby zwykłą to ja nie wiem jak mam na siebie uważać, zawsze łapię na jesieni,ubieram się ciepło, biorę profilaktycznie rutinoskorbin a i tak łapię nawet nie wiem kiedy.
Może wiecie czy w ciąży można się zaszczepić przeciwko grypie, bo słyszałam że w Stanach szczepią kobiety w ciąży przeciwko świńskiej, ale ja myślę o zwykłej.
ja dopiero zaczynam działać jak czuję, że coś mnie bierze i zaczynam od czosnku, kąpieli i poceniu się, jak to nie pomaga to dopiero sięgam po rutinoscorbin i wtedy puszcza już na pewno
nie faszeruj się od razu tabletkami niech organizm też trochę popracuje nad "znalezieniem" witaminek w jedzonku
nie można mu dać wszystkiego gotowego, tak od małego mnie mama leczyła i ma to sens, bo wszystkie dzieci chuchane i dmuchane będą cały czas na antybiotykach i już tak zostanie:-(Jeżeli chodzi o grypę, choćby zwykłą to ja nie wiem jak mam na siebie uważać, zawsze łapię na jesieni,ubieram się ciepło, biorę profilaktycznie rutinoskorbin a i tak łapię nawet nie wiem kiedy.
Może wiecie czy w ciąży można się zaszczepić przeciwko grypie, bo słyszałam że w Stanach szczepią kobiety w ciąży przeciwko świńskiej, ale ja myślę o zwykłej.